27 studenoga, 2022 5:43 pm

OxygenOS 3.0.1 Beta dostupna za OnePlus 2

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

NN3

Kako razvoje OnePlus pametnih telefona ne prestaje, tako niti ne prestaje razvoj OxygenOS platforme. Ista je naime do sada dogurala do brojčane inačice 3.0.1 iako još uvijek u Beta inačici, ista je dostupna za OnePlus 2 model pametnog telefona. Što se tiče značajki OxygenOS 3.0.1 donosi DOZE način rada baterije, kao i kvalitetniji skener otiska prsta. Također tome treba dodati i značajniji odnosno unaprijeđenije rad s aplikacijama, odnosno načini istih stavljanja u mirovanje. Kao što se i OxygenOS 3.0 temeljio na Android 6.0 Marshmallow, tako se i 3.0.1 temeljeni na inačici 6.0.1.

Za razliku od prošle dostupnosti Bete, koja je ka korisnicima dolazila putem OTA, ovu će korisnici morati ukoliko žele preuzeti s službenih OnePlus stranica. Za sada riječ je samo o vlasnicima OnePlus 2 modela, dok će kasnije sigurni smo na red doći i OnePlus One kao i OnePlus X modeli, odnosno vlasnici istih. Sam izlazak službene inačice OxygenOS 3.0.1 očekuje se kroz nekoliko tjedana, dok iz tvrtke navode kako je ovo posljednja Beta , prije izlaska finalne verzije.


Preuzimanje:

OxygenOS 3.0.1 Beta

/Sat-Multimedia nije odgovoran za nastalu štetu po preuzimanju Beta inačice te instalacijom iste/


Vezani članci:

OnePlus 3 prošao TENNA certifikat – sve je poznato

Samsung Galaxy S7/Edge kao “Batman v Superman” izvedenica

Foxconn smanjuje zaposlenike a uvodi robote

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Dugo očekivani Reboot Gaming

Marina Barić Vikend pred nama donosi dugoočekivani gejmerski festival – Reboot Gaming Weekend powered by …