veljača 23, 2020 10:38 am

OSN First HD – Home of HBO dobio je Special Award od Eutelsat-a

Eutelsat Middle east

Prag od 6000 kanala kojii se emitiraju preko Eutelsat satelita je pređen početkom ove godine s lansiranjem OSN First HD – Home of HBO, novog kanala emitiranog od strane OSN-a, vodeće Pay-TV mreže na Bliskom Istoku i Sjevernoj Africi. U čast ovog orijentira Eutelsat je predao posebnu nagradu OSN-u na ovotjednom Cabsat događaju u Dubaiju.

OSN First HD – Home of HBO, prenosi nagrađene serije svjetske klase serije HBO-a u isto vrijeme kada i SAD-u. OSN First HD – Home of HBO, dugoročno je partnerstvo OSN-a i HBO-a, vodeće ime u pionirskoj ponudi nagrađivanih serija koja svoju ponudu diže na sljedeću razinu. Ona nudi prvi i ekskluzivan pristup za OSN pretplatnike HBO-ovog spektakularnog i nagrađivanog portfelja televizijskih filmova, komedija, dokumentaraca i talk-emisija. Serije poput Togetherness, Vinyl, Game of Thrones, Ballers, The Brink, True Detective, Girls, Silicon Valley and Veep te ekstremno popularnih Last Week Tonight with John Oliver, and several mini-series including Show Me a Hero.

Mark Billinge iz OSN-a rekao je kako s ovom nagradom od Eutelsata također slave 10-godišnjicu koja je emitiranje na Bliskom Istoku i Sjevernoj Africi pretvorilo u jednu od najvitalnijih u globalnom televizijskom poslu. Lansiranje OSN First HD – Home of HBO odražava strategiju za podizanje ljestvice zvuka i kvalitete slike. Pogled iznad HD-a, Ultra HD je na našem putu sljedeća prilika kojom možemo našim gledateljima pružiti iznimno TV iskustvo. ”

Ogroman rast kanala na tržištu Bliskog Istoka i Sjeverne Afrike

OSN First HD – Home of HBO pokrenut je 1. veljače sa Eutelsat-a 7/8 ° zapadno koji emitira preko 1.100 kanala. Dva od tri satelitskih programa na Bliskom istoku i Sjevernoj Africi su konvergentni na toj poziciji, što ih čini najpopularnijima u regiji. Preko 100 kanala već emitira u HD-u putem satelita velike snage na 7/8 ° zapadno, pozicionirano na čelu vrhunske kvalitete signala.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Slovak Telekom ima 635.000 korisnika

Na kraju 2019. godine usluge slovačkog operatera Slovak Telekom koristilo je ukupno 635.000 klijenata, što …