kolovoz 13, 2020 2:20 am

Optoma UHL55 4K LED projektor

Projektor za sladokusce

Darko Brlečić

Ime Optoma je sinonim za kvalitetne projektore u svakoj proizvodnoj klasi, bez obzira da li se radi o radnim-prezentacijskim modelima ili modelima za uporabu u kućnim kinima.

Model UHL55 s 4K rezolucijom je dobio nadogradnju. Osim visoke razine opremljenosti, nova nadogradnja uključuje glasovne kontrole preko Google-a i Alexe, te sasvim nove aplikacije za streaming video zapisa i muzike.Masivni i kompaktni projektor posjeduje najnoviju LED tehnologiju za prezentaciju od 118% Rec.709 u svrhu postizanja precizne, čiste-životne boje, te kompatibilnost s HDR-om za bolje detalje, snažan kontrast.

Od ostalih značajki tu nalazimo HDMI 2.0 reviziju, set stereo zvučnika, sustav podešavanja preko auto-keystone, auto fokus , bežičnu poveznicu, Bluetooth povezivost s modernim pametnim napravama, medijski player koji online vezom reproducira  poznate streaming servise – Spotify, YouTube, Netflix, Amazon Prime, Hulu itd. Također treba napomenuti postojanje bežičnog zrcaljenja s mobilnih uređaja za dijeljenje video zapisa i fotografija putem velikog ekrana. Implementirani sustav IFTTT i Pure Motion vrše obradu frame interpolacije u svrhu eliminacije zamagljivanja pokreta objekata. Uglavnom ovo je uređaj za zahtjevnije korisnike…

https://www.optomaeurope.com/

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Apple izbegao kaznu od 15 milijardi dolara

Apple je pobedio u žalbi protiv odluke EU koja je naredila da kompanija plati Irskoj …