8 kolovoza, 2022 2:45 pm

OnePlus 3T dolazi krajem godine, no ne manjeg značaja

Autor: Nino Krstačić

bb3

Iako nam se uskoro bliži kraj 2016, godine pojedini proizvođači pametni telefona poput tvrtke „OnePlus“ predstavljaju nove izvedenice svojih pametnih telefona. Da budemo precizniji radi se o OnePlus 3T modelu, koji je kao što samo ime govori nasljednik posljednjeg OnePlus 3 modela. Što se tiče pojedinih značajki OnePlus 3T dolaziti će s 5,5“ zaslonom Full-HD rezolucije te tehnologijom AMOLED zaslona. Ostale značajke navode Snapdragon 821 procesor radnog takta 2,35GHz, što predstavlja „napredak“ u odnosu na OnePlus 3 koji posjeduje Snapdragon 820. Jedna od zajedničkih karakteristika jest i ona u pogledu radne memorije.

gg

Ona će dolaziti s kapacitetom od 6GB. Kapacitet Interne memorije iznositi će 64GB, no biti će moguće kupiti i izvedenicu s kapacitetom Interne memorije od 128GB. Što se tiče Kamere, 16MP Primarne (Stražnje) iz okvira tvrtke „Sony“ uz 8MP Sekundarne odnosno Stražnje. Za sada je poznato kako će OnePlus 3T dolaziti s Oxygen OS platformom koja svoje korijene potječe iz Androida 6.0 Marshmallow ali prema navodima čelnika tvrtke uskoro će dospjeti nadogradnja navedenog operativnog sustava na temeljima Androida 7.0 Nougat. Pred kraj kažimo kako će OnePlus 3T na tržištu biti dostupan s cijenom od 439$ ako govorimo o kapacitetu Interne memorije od 64GB odnosno o 479$ za inačicu od 128GB.

gg2

OnePlus 3T na tržištu (odnosno krajnjim kupcima) biti će dostupan od 22.11.2016 za tržište Sjedinjenih Američkih Država a tjedan kasnije (točnije 28.11.2016.) za naše Europsko tržište. Ostala su tržišta za sada pod velom upitnika.


Vezani članci:

Samsung Galaxy A3 (2017) pred sve više certifikata objave

Android 7.0 Nougat dolazi na HTC perjanice

Ne propustite odabrati svoj novi TV

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Elon Musk odustao od kupovine Twittera

Vlasnik kompanija  Tesla i SpaceX, najbogatiji čovek na svetu Elon Musk odustao je od kupovine …