6 prosinca, 2020 3:01 am

OnePlus 3 prošao TENNA certifikat – sve je poznato

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

nn3

OnePlus već neko vrijeme u medije donosi značajke, najave, mogućnosti svojeg nadolazećeg „flagship“ modela OnePlus 3 pametnog telefona. Kako samo ime navodi isti će biti nasljednik OnePlus 2 modela te će na tržište dospjeti nakon što smo imali prilike svjedočiti dolasku OnePlus X izvedenice. Prilikom prvih navoda OnePlus se vodio time kako će OnePlus 3 biti „posve drugačiji“ odnosno pokupiti će sve ono dobro od OnePlus 1, OnePlus 2 te OnePlus X modela, dok će sve loše staviti po strani. Sada nam TENNA certifikat upravo to na neki način i dokazuje. Naime OnePlus 3 prošao je odnosno može se pohvaliti TENNA certifikatom. Navedeno je kako su dimenzije OnePlus 3 modela pri: 152,6×74,6×7,3mm te s težinom od 160g. OnePlus 3 biti će pokretan Oxygen OS platformom koja se pak temelji na Android 6.0.1 Marshmallow, koja je svima itekako poznata.

Ostale značajke navode 5,5“ AMOLED zaslon pri QHD rezoluciji, što je svakako i očekivano. Premda se pisalo o dostupnosti dva OnePlus 3 modela (onog s 4GB te s 6GB Radne memorije), TENNA nam ovoga puta tvrdi kako će OnePlus 3 dolaziti s kapacitetom Radne memorije od 4GB, dok će Interna biti pri kapacitetu od 64GB. Naravno ovdje navedimo i dostupnost Eksterne memorije, odnosno dostupnost utora za microSD karticu.

oo

Kada je pak Kamera OnePlus 3 modela u pitanju, ovdje se navode dvije rezolucije. Jedna je ona od 16MP Primarne kamere, s 4K mogućnošću snimanja, dok je druga 8MP usmjerena ka Sekundarnoj kameri. Sama unutrašnjost OnePlus 3 pametnog telefona upotpunjena je 3,000mAh baterijom koja nije izmjenjiva, odnosno OnePlus 3 dolaziti će s Unibody kućištem. Qualcomm Snapdragon 820 chipset kako se i pisalo naći će se u unutrašnjosti OnePlus 3 pametnog telefona, pokraj kojeg će biti četvero-jezgreni procesor radnog takta 2,15GHz.

Kao datum predstavljanja navodi se lipanj, preciznije 14, lipanj. Dok tvrtka OnePlus polako započinje s dijeljenjem pozivnica te promo materijala za veliko predstavljanje OnePlus 3 modela pametnog telefona, kako se sada čini glavnog za ostatak 2016, te početak 2017, godine.


Vezani članci:

OnePlus 3 s čak 6GB RAM-a?

OnePlus X nadogradnjom do kvalitetnije fotografije

OnePlus 3 biti će drugačiji no aktualni modeli

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Nova društvena mreža Parler uzdrmala SAD

Na tlu SAD pretekao je za kratko vreme TikTok, Instagram i Tviter po broju preuzimanja …