srpanj 12, 2020 6:30 pm

Od 1.marta O2.TV postaje B92

Od 1.marta O2.TV postaje B92  12272528515e53f190bcdd8148922297_v4_big

Nova prolećna programska šema, koja se studiozno pripremala, doneće brojne novitete kada je reč o televiziji O2.Jedna od prvih izmena je u vizuelnom identitetu. Naime, odlukom menadžmenta, od 1. marta televizija O2 ponovo postaje B92, a tim povodom kreativni tim televizije osmislio je novi, moderan grafički dizajn i logo televizije koji će pratiti osvežen programski koncept – savremen i raznovrstan, za svačiji ukus i za svaki uzrast.Bogat sportski, serijski i filmski sadržaj činiće okosnicu televizije B92, na kojoj ćemo pratiti najatraktivnije utakmice domaćeg i svetskog sporta kao i poslednje, najveće holivudske filmske naslove.Gledaoci će već prvog dana televizije B92, u nedelju 1. marta imati priliku da gledaju dva derbija: Crvena zvezda – Partizan i Juventus – Inter.

Ljubitelje dobrog filmskog programa očekuje fantastičan bioskopski repertoar. Hitovi kao što su “Hobit”, “La La Lend”, “Igra gladi”, “Džon Vik”, “Spektar” samo su deo ambicioznog plana kuće kada je reč o ovom programskom segmentu. Neće izostati ni čuveni klasici poput “Ratova zvezda”, ciklus filmova o Džejmsu Bondu, a i najmlađe očekuju epizode omiljenog “Sunđer Boba” i popularnih “Pingvina”.Informativni program B92 ostaće po ugledu na O2 TV i činiće ga standardne kratke vesti “Presek”, vesti u 16.00 i 23.15, kao i emisije “Fokus”, “Osvrt” i “Stav”. Sigurni smo da će publiku obradovati povratak autentičnog naziva, ali u novom ruhu i da će uživati u pravom programskom osveženju čiji će sadržaj ići u korak sa svetskim TV stanicama.

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Slovenija na proleće lansira satelit

Uskoro će se na “satelitskom nebu” pojaviti prvi slovenački satelit,nakon sedam meseci odlaganja i trebalo …