3 prosinca, 2022 6:44 am

Novi memorijski moduli podižu razinu performanse za tvorce sadržaja

Andrija Jovićević

ADATA predstavlja memorijske module ACE

ADATA Technology predstavlja svoju najnoviju seriju memorijskih modula za tvorce sadržaja – ADATA ACE. Stvaratelji sadržaja mogu birati između dva modela ovisno o svom proračunu i zahtjevima za performansama, ADATA ACE 6400 DDR5 ili ACE 3600 DDR4. Serija uključuje I ograničeno izdanje modula ACE 6500 DDR5 koji ima jedinstveni dizajn uzorka kreiran u suradnji s dizajnerom iz Njemačke. Sva tri modula podržavaju Intel® XMP za overclocking bez muke, izrađeni su od visokokvalitetnih čipova niske latencije i kompatibilni su s najnovijim Intelovim i AMD-ovim platformama.

Stvaratelji sadržaja često trebaju mijenjati različite aplikacije za obavljanje višestrukih zadataka kao što su učitavanje datoteka, uređivanje, renderiranje ili prijenos dokumenata. Štoviše, česta ažuriranja softvera zauzimaju vrijedne memorijske resurse i tako utječu na rad memorije. ADATA razumije da kreativnost nikada ne bi trebala biti ograničena i stoga je razvila seriju memorija ADATA ACE. S memorijskim modulima serije ACE kreatori će uživati u poboljšanim performansama koje će im omogućiti da budu produktivniji i kreativniji. Podržavajući Intel® XMP, moduli se mogu overclockati za munjevito brze performanse, bilo za grafički dizajn, videomontažu ili još zahtjevnije 3D računalstvo. ADATA ACE DDR4 3600 i DDR5 6400 dolaze u dual-kitu kapaciteta 16 GB.

Čipovi memorijskih modula ACE prošli su rigoroznu provjeru i testiranje kako bi se osiguralo da pružaju pouzdanost, kompatibilnost i stabilnost koju tvorci sadržaja zahtijevaju. Uz to, ACE 6400 DDR5 opremljen je IC-om za upravljanje napajanjem, koji osigurava stabilno napajanje i štedi energiju. Njegovi čipovi također su opremljeni integriranim mehanizmom za ispravljanje grešaka (On-Die ECC), koji automatski ispravlja pogreške za maksimalnu dosljednost i pouzdanost.

Memorijski moduli serije ACE imaju čist i sofisticiran dizajn. Uzorak koncentričnog kruga daje im jednostavan, ali profinjen izgled koji ih izdvaja od ostalih memorijskih modula. Njihovi hladnjaci izrađeni su od visokokvalitetnog aluminija i obrađeni tehnologijom nano-utiskivanja, što im daje višedimenzionalni izgled s različitim efektima sjene ovisno o kutu gledanja.

Za korisnike koji traže nešto živopisnije i jedinstvenije, ADATA također nudi ograničeno izdanje ACE 6400 DDR5. Modul ima hrabre boje i živahan uzorak koji predstavljaju jedinstvenu osobnost brenda ADATA. Dizajnirao ga je njemački dizajner i ilustrator Mister Fred. Njegove radove karakteriziraju krivudave linije, hrabre boje i osebujni izrazi. Kroz ilustracije i uzorke, on teži svijetu projicirati koliko su različitost i individualnost lijepi. Bit će dostupno samo 520 jedinica modula ograničenog izdanja.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Playscape – jedinstveni svijet izgrađen u Minecraftu

   Povodom najgejmerskog vikenda u godini predstavljen  Andrija Jovićević U susret gejmerskom festivalu Reboot Gaming …