23 siječnja, 2022 4:46 am

Nove kamere Ikegami

Proizvođać kamera i opreme Ikegami će ove godine imati neke od najnovijih kamera i monitora na NAB Show New York za sudionike.

Jedna od kamera Ikegami  je kamera UHK-430 4K iz serije Unicam XE kamera. Dizajnirana je za uporabu u studio i vani i ima tri CMOS senzora od 2/3 inča s RGB prizmom optikom za rezoluciju “Real 4K” od 24 milijuna piksela. Kamera je opremljen najnovijim AXII ASC-om za značajke male snage i digitalne obrade signala. Također omogućuje pet jedinstvenih Gamma memorija za značajke prijenosa HDR-a, uključujući HLG i iLog. UHK-430 koristi 40G prijenos pomoću standardnog kabela SMPTE hibridne optike , nekomprimiranog 4: 4: 4 razlučivog RGB prijenosa, s osam HD kanala iz CCU na kameru i jedan HD trunk kanal s kamere na CCU. Gigabitna Ethernet veza dostupna je na kameri za vanjsku uporabu.

Ikegami također ima pribor za UHK-430 i druge Unicam XE modele, uključujući HDR kompatibilnost;

Također će se prikazati novi dodatak Unicam HD serija kamera, HDK-73. Kamera ima F12 osjetljive senzore od 2/3 inča CMOS koji mogu snimiti bilo 1080i ili 720p. Ima konstrukciju stila za spajanje za studio konfiguraciju s baznim stanicama opike ili triaxa, kao i samostalni rad za bežične ili aplikacije za snimanje na licu mjesta. Konfiguracije optike uključuju izbor SMPTE ili OpticalCon konektora. Ostale nove značajke uključuju Quick EZ Focus pomoć, CAC korekciju kromatskih aberacija i hibridni zapis gama.

Par novih Ikegami monitora također je postavljen za demonstraciju. HLM-960WR je višenamjenski 9-inčni monitor s Full HD 8-bitnim LCD zaslonom i LED pozadinskim osvjetljenjem. Uključuje standardni 3G-SDI ulaz, LCD zaslon visokih performansi, različiti ulazni izvori, kompatibilnost s ugrađenim zvukom, rad DC-a, ugrađenu oznaku funkciju, funkciju prikaza korisničkih oznaka i funkciju sjena.

Drugi monitor je HEM-2570W 25-inčni Full HD OLED Grade-1 glavni monitor Ikegamina sljedeće generacije Grade-1 monitora. Podržava 10 uzoraka x 10 scena za kreatore uporabe, USB terminal za podršku funkcija, uključujući automatsko podešavanje, spremanje slike, snimanje na cijelom zaslonu i veze miša za navigaciju izbornicima.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Samsung na CES 2022 sajmu predstavio

  Marina Barić Najnovije modele MICRO LED, Neo QLED i Lifestyle televizora Tvrtka Samsung Electronics …