28 studenoga, 2020 9:18 am

Nominirajte svoje WinDays19 Technology predavanje do kraja siječnja

Marina Barić

 Konferencija WinDays19 Technology održat će se od srijede do petka, od 3. do 5. travnja, u Amadria Parku u Šibeniku. Poznata po vrhunskim domaćim i stranim predavačima, koji će održati više od 100 predavanja tijekom tri dana trajanja, konferencija će donijeti pregled aktualnih tehnoloških trendova i novosti. Među ključnim temama bit će umjetna inteligencija, sigurnost, IoT, DevOps i rješenja koja se temelje na otvorenom kodu.

Već tradicionalno velik broj predavanja na konferencije nastaje putem procesa nominacija predavanja. Nominacije su otvorene za sve zainteresirane koji se na konferenciji žele naći u ulozi predavača, a o predavanjima koja ulaze u službeni konferencijski program odlučuje programski odbor. Nominacije predavanja za konferenciju WinDays19 Technology otvorene su u sljedećim smjerovima i temama:

  • Moderno radno okruženje – upravljanje promjenama, integrirana komunikacijska platforma, Microsoftove SaaS usluge, sigurnost, upravljanje uređajima
  • Aplikacije i infrastruktura – kontejnerske tehnologije u Azureu, DevOps tehnologije, moderna IT infrastruktura (SDI – software defined infrastructure), „serverless“ tehnologije, projekti otvorenog koda
  • Platforma za poslovne aplikacije – tehnologije Power Apps, Microsoft Flow, Power BI, Dynamics 365
  • Podaci i umjetna inteligencija – strojno učenje, Natural Language Processing, računalni vid i govor, sustavi za Big Data analitiku, jezici za znanost o podacima

Svi potencijalni predavači koji žele nominirati predavanje i sudjelovati na konferenciji WinDays19 Technology u svojstvu predavača, svoja predavanja mogu prijaviti na službenoj web stranici WinDays19, na podstranici za nominacije predavanja na web odredištu https://www.windays.hr/nominacija.

Nominacije predavanja otvorene su do 31. siječnja 2019. u ponoć. Za sve dodatne informacije potencijalnim predavačima dostupna je e-mail adresa nominacije@windays.hr, na koju mogu uputiti sva pitanja.

Novosti o konferenciji WinDays19 dostupne su na web odredištu www.windays.hr, kao i na društvenim mrežama, Facebook, Twitter, LinkedIn i YouTube.

Komentari

comments

O Marina

Pročitaj i ovo

Nova društvena mreža Parler uzdrmala SAD

Na tlu SAD pretekao je za kratko vreme TikTok, Instagram i Tviter po broju preuzimanja …