24 listopada, 2021 5:10 pm

Nominacije za predavanja tehnološkog dijela…

… konferencije WinDays17 otvorene do sredine veljače

 U tijeku su nominacije za tehnološki dio konferencije Microsoft WinDays17, koje će biti otvorene duže nego prethodnih godina, tj. do 13. veljače, 2017. Prošle je godine tijekom konferencije Technology WinDays održano 127 predavanja te je gostovalo više od 10 stranih predavača, a ove je godine cilj organizatora okupiti još veći broj predavača iz Europe i svijeta koji su MVP stručnjaci u svojim područjima.

Poseban naglasak tehnološkog dijela Konferencije, koji će se održati od 26. do 28. travnja 2017. u Poreču, bit će na temu sigurnosti informacijskih sustava, upravo radi nedavnih pojačanih i sveprisutnih prijetnji u domenama kibernetičke sigurnosti. To uključuje zaštitu informacija i podataka te informacijskih sustava u cjelini koja se provodi u tri faze,  a to su zaštita, detekcija i odgovor na prijetnju. Microsoft će tako predstaviti tehnologiju u oblaku Intelligent Security Graph za prediktivnu analitiku pomoću koje svaki korisnik može vrlo brzo odgovoriti na prijetnju, a ona se primjenjuje za zaštitu korisničkih uređaja, identiteta, poslužitelja, usluga u oblaku, odnosno, integrirana je u većinu Microsoft proizvoda. Također će biti predstavljeni noviteti u samim proizvodima, te načini kako navedene nove tehnologije iskoristiti kako bi tvrtkama i pojedincima omogućile da postignu više.

Za vrijeme trajanja nominacija za predavače tehnološkog dijela, tim kojeg čini 10 stručnjaka iz različitih područja tehnologije, evaluirat će i ocijeniti prikupljene nominacije te će tijekom druge polovice veljače pokrenuti objavu programa predavanja. Predavanja koja se posebno istaknu, bit će objavljena i ranije.

Inače, prilikom podnošenja nominacija ključno je dati tri informacije o samom predavanju – naslov, opis predavanja i ključne riječi. Lista ključnih riječi je proširena ključnim riječima predavanja poput npr. ”open source“, “primjena u praksi“, “inovativnost“, “preobrazba proizvoda“ i “optimizacija poslovanja“. Svako predavanje može imati više ključnih riječi, samo je potrebno voditi računa da se ne označe sve ključne riječi koje su na raspolaganju, već samo one relevantne za nominirano predavanje.

Svakoj osobi koja želi sudjelovati u nominacijama, organizatori preporučuju da to učini što ranije jer će, u slučaju da nominacija bude odbijena, imati dovoljno vremena za analizu pogrešaka prilikom nominacije kao i za prijavu nove nominacije za neko drugo predavanje prije isteka roka.

Sve o procesu nominacija, pravilima i smjernicama za prijave možete pročitati na WinDays blogu.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Samsung sa najnovijim modelom Galaxy A52s 5G 

Andrija Jovićević Tvrtka Samsung Electronics nedavno je predstavila najnoviji Samsung Galaxy A52s 5G pametni telefon. …