1 veljače, 2023 11:00 am

Nogometna euforija pri Messengeru

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

f3

Kako je Nogometna euforija zavladala našim Kontinentom, red je da se to na neki način i obilježi pri IT sektoru. Svaka Država s neizvjesnošću prati rezultate svojih predstavnika, pa tako i mi Hrvati. No ono zbog čega smo se odlučila za pisanje ovakvog članka dotiče se Facebook društvene mreže tj, njegove Messenger aplikacije za komunikaciju. Naime još se dobro sjećamo „skrivene“ igre u Messenger aplikaciji, kada smo bodove postizali pogocima košarkaške lopte u koš.

1

E pa sada je priča vrlo slična ali se dotiče nogometa, odnosno nogometnog žongliranja. Ako kojim slučajem želite zaigrati ovu igricu na vrlo jednostavan način pošaljete svojem Fb prijatelju pri Messenger aplikaciji ikonicu „nogometne lopte“, na njezin odabir otvara vam se sučelje igricu te je glavni cilj pritiskom na loptu žonglirati, gdje vam se zbrajaju ukupni pokušaji. No da ne duljimo više, isprobajte sami ovu igricu, pri našem mišljenju je teža no je to bio slučaj s košarkaškom loptom a na vama je da prosudite sami. Ako kojim slučajem ne možete uđi u igricu, ažurirajte Messenger na aktualnu inačicu Android ili iOS mobilne platforme.


Vezani članci:

Moovit chatbot povezan s Messengerom!

OnePlus X neće doživjeti vojeg nasljednika kažu iz tvrtke

Facebook davnih dana… 2005, godine

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

TSMC u Europi

Piše: Darko Brlečić Bile su potrebne političko-ekonomske promjene da bi jedan vodeći proizvođač čipova krenuo …