2 prosinca, 2023 10:10 am

Newsmax i Telekom Srbija potpisali ugovor

Newsmax Media,najjača američka kablovska informativna i digitalna medijska kompanija i Telekom Srbija, jedna od najvećih kompanija  fiksne i mobilne telefonije, interneta  u Jugoistočnoj Evropi, potpisali su ugovor o dugoročnoj licenci koja će o Telekomu Srbija da svojim korisnicima emituje sadržaj Newsmax-a.

„Telekom Srbija je ponosna što je Newsmax odabrao nas za pouzdanog partnera koji će emitovati njegov sadržaj i proširiti njegovo prisustvo u Evropi”, rekao je generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić. „Posle Bloomberg-a i Euronews-a, Newsmax je treći  partner Telekoma Srbija koji želi da u Srbiju i region donese tačno i pouzdano informisanje od  važnih partnera Srbije kao što su Sjedinjene Države. Telekom Srbija će obezbediti da vesti koje se budu emitovale širom Jugoistočne Evrope budu vrhunskog kvaliteta i u saglasnosti sa Newsmax-ovim brendom u Sjedinjenim Državama.”Kristofer Radi, generalni direktor Newsmax Media, Inc. istakao je da se Newsmax raduje partnerstvu sa Telekomom Srbija koji je postao izuzetno značajan učesnik na brojnim evropskim tržištima.

 

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

TV Arena Sport zabranjena na Kosovu

Nezavisna komisija Kosova za medije (NKM) zabranila je emitovanje kanala Arena sport od strane distributivnih …