27 siječnja, 2023 2:41 am

NASA sa 4K Live Stream ISS na 2017 NAB Show

U koprodukciji NAB Show, NASA, i Amazon Web Services,  će istražiti  napredne i cloud tehnologije znanstvenih istraživanja i dizati ih na sljedeću razinu. Američka svemirska agencija je pionir u primjeni naprednih medija, uključujući 4K. Streaming u realnom vremenu i u HD tehnologiji , NASA poboljšava sposobnost da promatra, otkriva i prilagodi nova znanja u orbiti i u dubokom svemiru.

Tijekom NAB Show Super Session,  4K prijenos u živo omogućit će NASA-in astronaut Dr. Peggy Whitson na ISS  i razgovarati s AWS Elementarna CEO i suosnivačem Sam Blackman, koji će biti na LVCC. U suradnji s  4K  prijenosom u živo događaja , NASA-in astronaut Dr. Tracy Caldwell Dyson i NASA  Stručnjacima za   za snimke Upravitelj Programa Rodney Grubbs će sudjelovati u panel-diskusiji, voditelj razvoja, VR i AR , ; Khawaja Shams, potpredsjednik inženjerstva za AWS Elemental; i dr Dave McQueeney, viši glavni istraživač, IBM Watson Grupa.  Panel  moderator će biti Carolyn Giardina,  Urednik za Hollywood Reporter.

Cijeli događaj će biti dostupan javnosti za gledanje  4K  u živo i downconverted HD u živo na AWS web stranici, video na zahtjev će biti dostupan nakon događaja u nižim rezolucijama. NV pruža satelitski downlink vozilom za prijenos iz Johnson Space Center na LVCC. Christie će pružiti 4K projektore pune rezolucije u dvorani za gledanje  za vrijeme Super Session.

Sudionici će naučiti :

-Kako će NASA -ini znanstvenici sa 4K i Ultra HD dati jasniji i bolji pogled na svoje eksperimente za Google Earth i Sunčev sustav, 4K će pomoći da se istraživanja dignu na sljedeću razinu i omogućit će NASA-ini znanstvenicima da podjele otkrića nakon toga. Jaki ikada prvi 4K streaming tijekom rada u oblaku omogućuje svemirski rad i može pomoći poslovnim nastojanjima i stvaranju novih sadržaja. Hollywood i NASA potaknuti jedni drugima postigli su fascinantan rezultat iz višegodišnje suradnje.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Španija: FTA TV gledanost opada,raste pay-TV

Gledaoci u Španiji provode sve manje vremena gledajući besplatne programe i provode više vremena gledajući …