srpanj 6, 2020 2:09 am

Na tržište izašla Samsung Money debitna kartica

Samsung nije dugo krio svoju debitnu karticu od javnosti. Predstavio je Samsung Money, SoFi „iskustvo upravljanja novcem“ koje kombinuje Mastercard debitnu karticu sa računom za upravljanje gotovinom.Ne iznenađuje što se integriše sa Samsung Pay. Virtualna kartica u Pay-u dobija se čim se prijavite dok fizičku karticu možete aktivirati dodirom na nju. Možete proveriti svoj bilans, obeležiti moguću prevaru, zamrznuti karticu ili kontrolisati svoj račun iz aplikacije. Korisnici će dobiti Samsung Rewards bodove za svaku kupovinu koju karticom izvrše pomoću Samsung Pay-a, a „lojalni“ korisnici sa preko 1.000 bodova mogu ih pretvoriti u gotovinu.

Račun je FDIC osiguran na do 1,5 miliona dolara ako nešto pođe po zlu. Kao i kod Apple Card-a, fizička Samsung kartica ne sadrži broj kartice, CVV ili druge detalje koje bi lopov mogao da iskoristi pri krađi sredstava. Samsung Money u SAD stiže tek „kasnije ovog leta“.Kao i za Apple Card i Google-ovu očekivanu debitnu karticu, postoji jaan plan. Money omogućava Samsung-u da ode dublje u usluge kada se prodaja pametnih telefona usporava ili smanjuje. Nije jasno koji prihod Samsung direktno prikuplja od Money-a,to bi barem moglo pomoći hardverskom poslovanju kompanije tako što će nagovoriti vlasnike kartica da kupe drugi Galaxy telefon sledeći put kada im treba nadogradnja.

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Američke firme mogu poslovati sa Huawei-jem

Vlada SAD-a počela je da popušta sankcije prema kineskoj kompaniji Huawei. Odeljenje za trgovinu donelo …