22 listopada, 2021 10:29 pm

Music Box UA kodira signal na Astra 4A (4,8°E)

Ukrajinski kanal Music Box UA zajedno sa medijskim grupama planira da kodira signal na satelitu Astra 4A (4,8 ° E). Ovaj popularni muzički kanal pridružuje se sa još 23 FTA kanala za koje se očekuje da će 2020. godine kodirati signal u sistemu Verimatrix.Operater za sada nije odredio kada će tačno započeti kodiranje signala. Zanimljivo je da su ranije vodeće medijske grupe postavile ovaj rok za 20. januar 2020. U međuvremenu, na satelitskim kanalima 1 + 1,2 + 2 i TET,krenule su tekstualne informacije u gornjem uglu ekrana [slika], gde se gledaoci obaveštavaju o kodiranju signala u januaru.

Music Box UA zauzima drugo mesto u rangu muzičke niše (odmah posle M1). Kanal je u 98% vlasništvu izraelskog biznismena Wadima Sojrefa (bio je producent i suprug pevačice Ane Reznikove). U Ukrajini je dostupan u preko 400 kablovskih mreža, uključujući najveće Volia i Triolan. Distribuira se u Poljskoj od novembra 2016. godine. Možetese naći u kablovskim mrežama Inea, Toia i Vectra i u onlajn ponudi WP Pilot (paket je besplatan).

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Turski kanal Lider TV uskoro na satelitu Turksat 42E

Regionalna televizijska stanica Lider TV iz Turske uskoro počinje emitovati za  Evropu u zapadnom snopu …