7 prosinca, 2022 11:37 pm

“Motorola” najnoviji Moto Mod je navodno kamera od 360 stupnjeva

Motorola nije učinila izrada novih Moto Modsa, kao što je Motorola najavila pokretanje fotoaparata sfera prilikom konferencije za tisak u Gani, prema Techdroideru.

Dodatna oprema za dvije leće, nazvana Moto 360 Camera Mod, korisnicima omogućuje snimanje cijelog okruženja u punom 360 bez složene platforme za više kamera ili neugodno dizajniranih perifernih uređaja. Rečeno je da je namijenjeno telefonima u tvrtki Moto Z range.

Premda je događaj za tisak prvi put snimio fotoaparat od 360 stupnjeva, Moto Mod, poznati i pouzdani tehničar, Evan Blass je danas objavio fotografiju privitka visoke razlučivosti, koju možete vidjeti ovdje:

Na prvi pogled, najnoviji Motorola Mod podsjeća na nadolazeći Essential Phone svoj vlastiti 360-stupanjski privitak za fotoaparat. Slično Motorolinom pristupu s Moto Mods, mobilni telefon koji je razvila Essential podržava modularne hardverske dodatke.

Nijedan drugi detalj nije objavljena za 360-stupanjsku kameru Moto Mod, uključujući cijenu, datum objavljivanja i dostupnost, no kako je Mod kompatibilan Moto Z2 Play nedavno krenuo prema SAD-u, vjerojatno je da će najnoviji dodatak Motorola uskoro slijediti.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Reboot Games Weekend jubilarno finale desete sezone A1 Adria League

  Andrija Jovićević Više od 50 tisuća posjetitelja proteklog je vikenda posjetilo Reboot Games Weekend …