6 lipnja, 2023 12:40 am

Monitori za jednostavan multitasking

AOC C3583FQ
AOC C3583FQ

Što više, to bolje

Današnje vrijeme digitalnih tehnologija zahtjeva da budemo brzi i razmišljamo unaprijed kako bi ispunili nekoliko zadataka istovremeno koristeći pritom razne podatke, tekstualne dokumente, fotografije i video materijale. Multitasking je zato čarobna riječ u današnjim uredima pri čemu glavnu ulogu imaju najnoviji monitori. Oni nude idealna riješenja za sve ove zahtjeve, jednostavnije rečeno moderan monitor treba pojednostaviti multitasking istodobno povećavajući produktivnost. Najpogodniji za to su monitori širokih zaslona visokih rezolucija s širokim rasponom mogućnosti povezivanja. No postoji i više načina na koje korisnik možemo optimizirati upotrebu monitora koje trenutno ima u uredu.

AOC U3477PQU
AOC U3477PQU

1. Više prostora i povećana produktivnost uz UltraWide monitore Za fleksibilan rad na projektima, korisnici moraju biti kocentrirani na više zadataka istovremeno. Idealno riješenje za to je prikazivanje više aplikacija simultano, a za to najbolji izbor je UltraWide monitor. S 21:9 širokim zaslonom vrijeme neprekidnog listanja ili prebacivanja između otvorenih prozora je gotovo. Nekoliko novih AOC modela dolazi i sa zakrivljenim zaslonom za potpunije iskustvo gledanja. UltraWide monitori poput zakrivljenog AOC C3583FQ ili AOC U3477PQU omogućuju korisnicima da postave skoro četiri A4 stranice jednu pokraj druge, ili da bi dobili brzi pregled16 različitih video prijenosa, primjerice s nadzornih kamera. Korisnici također mogu na jednoj polovici ekrana koristiti e-mail ili messenger a na drugoj uređivati datoteke ili dokumente. Oštra QHD ili Full HD rezolucija omogućuje pregled i do najsitnijih detalja bez obzira ako je na ekranu otvoreno više prozora. Osim toga, integrirana Multiview opcija poput picture in picture ili picture by picture su odličan izbor za uštedu prostora ali i vremena.

AOC U3277PQU
AOC U3277PQU

2. Više povezivanja: monitor kao središte multitaskinga Direktno povezivanje s više perifernih uređaja omogućuje korisnicima daispune svoje zadatke s visokom produktivnošću i time uštede i vrijeme iprostor. Monitori poput AOC U3277PQU i Q3277PQU nude raznemogućnosti povezivanja uključujući DisplayPort, HDMI (MHL za povezivanje,zrcaljenje i punjenje mobilnih telefona ili tableta), DVI, VGA i USB 3.0 ulaze.Model U3277PQU pojačan je i s dodatnim HDMI 2.0 prikjučkom za glatkoprikazivanje UHD video materijala brzinom i do 60 sličica u sekundi.Prednosti su jasne jer je tako korisnicima potreban samo jedan monitor zasve načine povezivanja. Mogu priključiti monitor s kamerom ili televizorom,učitati podatke s tableta i u isto vrijeme puniti mobilni telefon putem MHLpriključka.

AOC Q3277PQU
AOC Q3277PQU

3. Više svega: postavke multi-monitora Korisnici koji žele podići multitasking na višu razinu mogu kombinirati obje navedene značajke, primjerice široki zaslon monitora povezan s više različitihperifernih uređaja ili dva i više dodatnih monitora. Nema granica današnjim postavkama multitaskinga. Kao rezultat toga, posebno gejmeri mogu iskustiti vrhunsko iskustvo igranja koje okružuje cijelo vidno polje, a korisnici koji radena izuzetno složenim zadacima mogu postaviti svoje individualne postavke i tako imati sve ključne aspekte svog rada na jednom mjestu. Pritom čak i ergonomske opcije kao što je zakretanje monitora može optimizirati individualne postavke.

AOC U3477PQU_pivot
AOC U3477PQU_pivot

Multitasking ne koriste samo za oni najambiciozniji, čak i casual korisnici mogu smanjiti napor najjednostavnijih dnevnih zadataka pomoću jednostavnih multitasking opcija njihovog monitora, i kada to jednom probaju nikada se više neće vratiti na staro. Kada je multitasking i povećanje produktivnosti u pitanju, reći „manje je više“ nije nužno i točno. Objava za medije
Pregled spomenutih AOC monitora AOC C3583FQZakrivljeni monitor s 35-inča (21:9), Wide Full HD rezolucijom od 2560 x 1080 piksela, brzinom osvježavanja od 160 HZ i Adaptivne-Sync tehnologijom. Svojim radijusom od 2000 mm ima zakrivljenost više nego standardni zakrivljeni monitori čime pruža izuzetno visoku razinu uranjanja u sadržaj za gejmere i multitaskere. AOC U3477PQU34-inčni UltraWide QHD monitor (21:9) sa snažnim IPS panelom, impresivnom rezolucijom od 3440 x 1440 piksela, više ergonomskih postavki i mogućnosti povezivanja (uključujući USB 3.0 i HDMI s MHL funkcionalnosti). Ovaj 34-inčni (86.7. cm) UltraWide QHD monitor je pravi izbor za filmoljupce ali i zahtjevne multitaskere. AOC U3277PQU i Q3277PQUU3277PQU može se pohvaliti s AHVA-IPS panelom koji dolazi s 4K UHD rezolucijom od 3840 x 2160 piksela što je četiri puta više od standardnog Full HD panela. Korisnici i bez moderne 4K grafičke kartice mogu dobiti odlične slike visoke rezolucije i to na AOC Q3277PQU modelu i njegovom QHD AMVA panelu. QHD rezolucija od 2560 x 1440 piksela nudi znatno bolju gustoću piksela u odnosu na Full HD monitore na iste veličine. Oba dva monitora dolaze u veličini od 32-inča i bogati su značajkama i ugodni za oči: pružaju niz mogućnosti povezivanja i imaju integriranu AOC Flicker FREE tehnologiju.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …