24 listopada, 2021 6:28 pm

Monitor kao idealan last minute božićni poklon

 

Bolje mogućnosti povezivanja, ergonomske postavke za veću udobnost, zaštita za oči te zakrivljeni modeli za još bolji fokus neke su od značajki na koje trebate obratiti pažnju pri odabiru idealnog moitora za poklon 

 Borba kroz prometne trgovačke ulice ili prolazak kroz online trgovine tijekom predbožićnog ludila može biti frustrirajuća, pogotovo ako nemate jasnu predodžbu o tome što bi kupili svojim voljenima. Ako ste razmišljali o darovanju novog monitora MMD, vodeći proizvođač monitora i licencirani partner tvrtke Philips Monitors nudi savjete za brzi pronalazak idealnog monitora za poklon.

Više vremena i bolja povezivost uz USB-C

Veća učinkovitost na poslu znači bolje rezultate i potencijalno više vremena za aktivnosti u slobodno vrijeme. Zamorno spajanje i odspajanje kablova perifernih uređaja, a da ne spominjemo smetanje dosadnih zapetljanih žica na stolu, je svakodnevno iscrpljivanje učinkovitosti. USB-C, najnovije otkriće u tehnologiji prijenosa podataka, čini mobilni život puno jednostavnijim. S tankim i reverzibilnim konektorom korisnicima omogućuje punjenje, prijenos audio i video signala i spajanje na Internet, i to sve samo putem jednog kabela. Philipsovi USB-C monitori dostupni se u 24-inčnim i 32-inčnim veličina (241B7 i 328P6) i funkcioniraju kao trenutačna priključna stanica za periferne uređaje kao što su tipkovnica, miš, vanjski HDD, fotoaparat i USB pogon, oslobađajući vrijedan prostor za stol i proširujući ograničenu povezivost ultrabookova. Kao dio P-linije za profesionalne korisnike, 32-inčni 328P6 uz USB-C mogućnost povezivanja ima izvanredan prikaz boja. S podrškom za Adobe i sRGB boje, dizajniran je prema profesionalnim standardima boja i pruža precizan prikaz i najsitnijih detalja.

Monitori za udobnost i dobrobit korisnika

Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir prilikom odabira monitora je svakako zdravlje očiju. Kratkovalne plave svjetlosne zrake mogu imati negativan utjecaj na vid tijekom vremena. Jedan od načina da ih se smanji je LowBlue Mode način rada, pametna softverska tehnologija. Nalazi se u različitim Philipsovim monitorima raznih veličina, na primjer 241B7, 328E8 i zakrivljenim 34-inčnim LCD monitorom (349X7). S izuzetno malim radijusom zakrivljenosti od 1800 mm, 328E8  328E8 model pruža uranjajuće iskustvo jer povećava percepciju dubine i smanjuje izobličenje slike. U kombinaciji s Adaptive Sync tehnologijom pruža super glatko iskustvo gledanja bez zastajkivanja, trganja slike ili zamućenja pokreta. Full HD rezolucija od 1920 x 1080 piksela, format 16: 9 i napredna vertical alignment (VA) tehnologija stvaraju oštru sliku u svakoj aktivnosti.

Još bolji fokus na posao ili zabavu

Zakrivljeni monitori najbolji su način za stvaranje uranjajućeg iskustva gledanja, bilo za zabavu ili posao. Omogućuju korisnicima da se bolje usredotoče, posebno u užurbanom poslovnom okruženju. MMD ima bogatu ponudu zakrivljenih modela među kojima se mogu odabrati:
34-inčni zakrivljeni monitor X linije koji zbog svojeg LowBlue načina rada obećava najugodniji doživljaj gledanja.

S UltraWide Quad HD 21:9 panoramnim formatom i mogućnošću podijeljenog ekrana i stream inputa s dva odvojena sistema, ovaj monitor omogućuje dovoljno prostora za multitasking korisnicima koji žele koristiti više programa odjednom. Također je u ponudi i 27-inčni zakrivljeni model (278E8) sa širokim spektrom boja Ultra-Wide Color tehnologije. Tu je i 32-inčni 328E8 koji je konfiguriran s ciljem izvrsne kvalitete gledanja koja je savršena za kućnu upotrebu.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Lenco L-92WA L-3089 gramofoni

    Povodom 75. obljetnice, Švicarska tvrtka Lenco je predstavila dva nova modela gramofona, te …