9 prosinca, 2022 6:36 am

Mojo Networks: novi partner AdriNeta sponzor na Adria Security Summitu

Vodeći svjetski proizvođač Wi-Fi rješenja baziranih na cloud tehnologiji, američka tvrtka Mojo Networks, potpisala je partnerski ugovor s tvrtkom AdriNet i tako osigurala distribuciju svojih Wi-Fi rješenja za cijelu Adria regiju.

Tvrtka Mojo Networks, nekadašnji AirTight Networks, pioniri su u području sigurnosnih standarda za bežične mreže te danas predvode revoluciju na tržištu cloud-upravljanih Wi-Fi rješenja.

Mojo Networks kao lider u inovativnom pristupu Wi-Fi rješenjima nudi jedinstven koncept kognitivnog Wi-Fi sustava. Mojo Aware napredna je samosvjesna Wi-Fi platforma koja koristi snagu cloud tehnologije za prikupljanje i obradu velikih podataka (big data) i automatizaciju pružajući korisnicima visoke performanse, sigurnost, skalabilnost i jednostavnost korištenja.

Kao potvrda izuzetnosti Mojo Aware platforme je i nedavno osvojena nagrada „Cloud Computing Security Excellence Award“ koja se dodjeljuje tvrtkama koje najuspješnije iskorištavaju snagu „oblaka“ za kreiranje inovativnih tehnoloških rješenja za potrebe tržišta.

Mojo Networks i AdriNet tržištu Adria regije službeno su se predstavili na konferenciji i izložbi Adria Security Summit održanoj 13. do 15. rujna u kongresnom centru Solaris Resorta u Šibeniku.

U ulozi srebrnog sponzora i izlagača, tvrtka Mojo Networks ovom prilikom je izložila svoja inovativna rješenja koja omogućuju intuitivno upravljanje i kontrolu Wi-Fi mreže putem upravljačke platforme u oblaku s posebnim naglaskom na sigurnost pristupa i upravljanje Wi-Fi mrežom.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Reboot Games Weekend jubilarno finale desete sezone A1 Adria League

  Andrija Jovićević Više od 50 tisuća posjetitelja proteklog je vikenda posjetilo Reboot Games Weekend …