2 prosinca, 2023 8:43 am

Metz CUBUS izdanje – jubilarni TV s 85 mjeseci jamstva

Prvorazredni dizajn i značajke Kao i svi Metz Classic televizori, posebni model Metz CUBUS Edition razvijen je i proizveden s posebnom pažnjom u Njemačkoj.

Piše: Darko Brlečić

Visokokvalitetni materijali, opsežna oprema i sofisticirana TV platforma naglašavaju individualnu klasu i iznimnu vrijednost ovog televizora koji se proizvodi u ograničenim količinama.

Temeljeno na Metz CUBUS 43, CUBUS izdanje zadržava upečatljiv dizajn baze s istoimenim kubičnim stupom i ima crnu zvučnu traku, rotirajuću bazu od crnog anodiziranog aluminija i visokokvalitetni daljinski upravljač RM19.

Najbolja kvaliteta made in Germany 43-inčni izravni LED zaslon u UHD rezoluciji sa zonama zatamnjenja koje se mogu lokalno isključiti osigurava nevjerojatno oštre slike sa svijetlim bojama – i čini CUBUS izdanje pravim štedišem energije unatoč svojim opsežnim značajkama.

S dvostrukim multi-tunerom i dva CI+ sučelja, opremljen je za besplatni i pay TV prijem na svim prijemnim kanalima. Enkapsulirani 2-stazni sustav s bass refleks kanalom u MetzSoundPro tehnologiji osigurava kristalno čiste visoke tonove i bogat bas, oživljavajući zvuk putem šest zvučnika okrenutih naprijed.

Širok raspon sučelja kao i WLAN i Bluetooth čine ga svestranim svestranim uređajem. Osim toga, uređaj podržava USB snimanje i stoga nudi opsežne, praktične funkcije vremenskog pomaka i snimanja. 85 mjeseci jamstva proizvođača Kao poseban naglasak, Metz CUBUS izdanje je opremljeno ekskluzivnim obljetničkim jamstvom za Njemačku i Austriju. To je 85 mjeseci – punih sedam godina jamstva (bez panela) i time podupire standarde kvalitete i održivosti tradicionalne njemačke tvrtke. “Ovim podsjećanjem na 85. obljetnicu tvrtke Metz, koja je do sada vjerojatno jedinstvena na tržištu, željeli bismo zahvaliti svim kupcima koji opetovano svjesno biraju televizor Metz proizveden u Njemačkoj,” kaže dr. Norbert Kotzbauer, direktor tvrtke Metz Consumer Electronics GmbH.

https://metz-ce.de/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

LG Electronics ove godine očekuje manju isporuku OLED TV-a

LG Electronics priopćio je kako očekuje isporuku manje OLED televizora ove godine u usporedbi s …

Odgovori