18 listopada, 2021 4:09 pm

Marshall Bluetooth zvučnici

Autor: Darko Brlečić

Marshall je nedavno postao još jedan od jačih proizvođača zvučnika za pametne telefone. Za one neupućene, kompanija je svoju slavu stekla vrhunskim pojačalima za gitare i ostale instrumente.

Nova ponuda se sastoji od Bluetooth zvučnika :Acton II, Stanmore II i Woburn II. Svi navedeni modeli nose identičan vizualni dizajn kao što ga imaju legendarna gitarska pojačala. Novi zvučnici posjeduju novu iteraciju Bluetooth kodeka 5.0, te nadograđeni DSP sklop.

Acton II Bluetooth je najmanji zvučnik s dvostrukim visokotoncima i srednjom / bass jedinicom koju pokreće pojačalo D klase. Model Stanmore II Bluetooth je snažniji  s maksimalnom snagom od 80 Watta, a Woburn II Bluetooth ima snagu od 110 Watta, te on posjeduje dva visokotonca od po 1inča i dvije bass jedinice od po 5.25 inča. Posebnost nove ponude je to da se dva zvučnika mogu upariti kao stereo par, doduše preko Bluetootha u međusobnom rasponu od 10 m. Također Marshall nudi zasebnu Bluetooth aplikaciju za uporabnu lakoću, te prebacivanje između postavki EQ-a i postavki intenziteta LED osvjetljenja zvučnika.

Info: https://marshall.com/lifestyle

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

T+A SERIES 200

  Analogna vanjština kombinirana s modernim digitalnim mogućnosti, a sve s njemačkim pedigreom, zvuči jako …