20 listopada, 2021 9:17 am

LJETO U MSU 2021

 

LJETO U MSU 2021

Ljeto u MSU jedno je od središnjih kulturnih i zabavnih događanja tijekom ljetnih mjeseci u Zagrebu. U 2021. godini ova manifestacija održava se 8. puta. Ljeto u MSU je okosnica urbane kulture Zagreba u ljetnim mjesecima i omiljeni sadržaj kako za lokalne posjetitelje, tako i za goste i turiste koji se u gradu zateknu.

Program donosi presjek aktualnih događanja, velikih zvijezda, ali i najnovijih umjetničkih otkrića na multidisciplinarnoj umjetničkoj sceni, kako kad se radi o sceni grada Zagreba, tako i Hrvatske, ali i regije i svijeta. Tradicionalno se održava tijekom 6 subota u lipnju i srpnju u popodnevnim i večernjim satima. Ljeto u MSU 2021 uključuje posjet aktualnim izložbama u MSU, filmsku projekciju, performance i na kraju večeri koncert.

Ovogodišnji koncertni program uključuje predstavljanje albuma Zagreb Calling, uz nastupe bendova Ivan Grobenski, ŽEN, Klinika Denisa Kataneca (5. lipnja), Porto Morto (12. lipnja), Matija Dedić (19. lipnja), Sacher (26. lipnja), Mimika Orkestar (3. srpnja), te koncert Mateja Meštrovića i Borne Šercara (10. srpnja).

Urednik programa: Branko Kostelnik, autor koncepta Ljeto u MSU, producent i voditelj Odjela za programsko-izložbenu djelatnost MSU-a

Konferencija za medije „Rock & jazz gablec“ o Ljetu u MSU 2021 održat će se 2. lipnja u 12 sati u Muzeju suvremene umjetnosti.

Ulaznice se po cijeni od 79 kn za četverostruki program mogu kupiti putem sustava EVENTIM i na blagajni MSU-a.

MSU i izvođači Ljeta u MSU 2021 pridržavat će se svih propisanih mjera epidemiološke zaštite.

Formula 4 u 1 – koncerti * izložbe * film * performance

MSU, plato kod tobogana

  1. 6. – 10. 7. 2021.

https://www.hgu.hr/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

T+A SERIES 200

  Analogna vanjština kombinirana s modernim digitalnim mogućnosti, a sve s njemačkim pedigreom, zvuči jako …

Odgovori