27 studenoga, 2022 4:14 pm

Liam Neeson i TV tehnologija budućnosti u prvoj LG-evoj reklami za Super Bowl

LG Super Bowl Ad Preview

Uz poznate filmaše Ridleyja i Jakea Scotta, LG-eva reklama za Super Bowl predstavlja LG-eve OLED televizore kao novu eru TV tehnologije

 Ususret velikoj utakmici, LG Electronics (LG) je objavio svoju prvu reklamu za Super Bowl s poznatim filmskim glumcem Liamom Neesonom i LG SIGNATURE OLED televizorom u glavnim ulogama. Reklama koja pokazuje LG-evu želju da potrošačima pruži televizijsko iskustvo budućnosti rezultat je suradnje oca i sina, izvršnog producenta Ridleyja Scotta i redatelja Jakea Scotta.

Spot se fokusira na to kako LG potrošačima donosi inovacije usmjerene na budućnost pomoću svoje revolucionarne OLED TV tehnologije, a zvijezda spota je LG-ev najnoviji OLED televizor koji donosi superiornu kvalitetu slike sa savršenom crnom bojom, odličnim kontrastom i još više boja na elegantnom, zapanjujuće tankom, staklenom panelu. Jedinstven estetski dizajn Picture-on-Glass moguć je jedino uz OLED tehnologiju.

Ovo je dinamičan kratki film“, istaknuo je redatelj i izvršni producent Ridley Scott. „Riječ je o utrci u inovativnosti i tome tko je sposoban stvoriti tehnologiju budućnosti“.

Neeson glumi čovjeka iz budućnosti čiji je zadatak omogućiti da u televizoru budućnosti mase uživaju već danas, isto što LG omogućava inovacijama u kategoriji OLED televizora..

Moj lik je enigmatičan čovjek iz budućnosti koji se odvažio na put u sadašnjost kako bi odradio jednu jako važnu misiju“, tvrdi Neeson. „On predstavlja goruću znatiželju koja nas vuče da saznamo sve o budućnosti“.

„Cilj je bio stvoriti svijet kakav još nitko nije vidio, ili svijet koji je jedinstven i specifičan za OLED“, rekao je Jake Scott koji je režirao LG-evu reklamu.

LG-eva reklama prikaz je stručnosti i kreativnosti dvojice holivudskih filmaša, Ridleyja i Jakea Scotta, koji nisu samo poznati po nagrađivanim filmovima, već i iznimnim reklamama. Obojica su već obilježila povijest svojim izvanrednim projektima, poput Ridleyjeve reklame 1984 za Macintosh i Jakeove vrhunske Budweiserove reklame Lost Dog.

Neesonu je ova uloga još jedna u nizu u svijetu zabave, i druga po redu za reklamu za Super Bowl. Prva je bila prošlogodišnja reklama za Clash of Clans, koja je proglašena najgledanijom reklamom za Super Bowl na YouTubeu. Neeson i Ridley Scott su posljednji put surađivali 2005. godine u akcijskom filmu Kingdom of Heaven, a ova najnovija LG-eva reklama trebala bi biti jednako napeta.

„Ridley i Jake su izvanredni kreativni tim“, rekao je Neeson. „S njima znaš da si u dobrim rukama“.

LG SIGNATURE OLED TV je dobitnik nekoliko nagrada, a nedavno je na natjecanju Official Best of CES® 2016 Awards by Engadget proglašen najboljim TV proizvodom. Ističe se izvanrednom kvalitetom slike i estetskim dizajnom. Sa svojim sofisticiranim OLED panelom koji je iznimno tanak (oko desetine inča) i providnom staklenom pozadinom, uz snažno ozvučenje, ovaj je televizor izniman proizvod modernog dizajna.

„Na prvu sam bio zadivljen njegovom formom. Naprosto je prekrasno tanak, čist, jednostavan i elegantan“, rekao je Ridley Scott.

LG SIGNATURE OLED TV dolazi u veličinama od 65 i 77 inča, ima izvanredan kontrast i spektar boja, 4K Ultra HD razlučivost i podršku za HDR. UHD Alliance ga je kategorizirao kao UHD Premium proizvod, a podržava standardne HDR formate karakteristične za medijsku i filmsku industriju i proizvođače potrošačke elektronike, uključujući HDR10 i DolbyVision™ tehnologiju, što ga čini jednim od prvih televizora kompatibilnih sa svim formatima.

Za razliku od tipičnih LCD panela gdje LED pozadinsko osvjetljenje može djelomično zamagliti dijelove zaslona, svaki piksel na OLED panelu može se individualno uključiti i isključiti. Tako OLED TV donosi jasne, živopisne boje i bogate detalje sjene, čak i kad su svijetli objekt pokraj tamnih područja – za razliku od LCD TV-a koji imaju efekt aureole uz svjetlije dijelove.

Predvođen modelom LG SIGNATURE prikazanim u reklami, LG-eva linija televizora za 2016. godinu uključuje četiri serije i ukupno osam modela. Svaki uređaj dolazi s novom LG-evom platformom webOS 3.0 za pametne televizore i naprednim novim značajkama koje omogućuju brzo pronalaženje i prebacivanje među LG-evim proširenim opcijama sadržaja – uključujući televizijsko emitiranje, streaming usluge i vanjske uređaje.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Oppo telefoni puniće se za 9 minuta!

Brzina punjenja telefona sve više napreduje,kompanjia Oppo otišla je korak dalje u odnosu na konkurenciju.Prisetimo …