22 listopada, 2020 11:15 am

LG V20 – na tržište u rujnu uz Android 7.0 Nougat

Autor: Nino Krstačić

LL3

Južno Korejski LG prošle je godine predstavio LG V10 pametni telefon. Radilo se o pametnom telefonu koji je „tik ispod“ dotadašnjeg flagship modela LG G4, koji to više nije. Da ne duljimo dalje, LG je pustio u javnost navode kako tvrtka polako radi na nasljedniku LG V10 modela kojeg smo mi imali prilike Recenzirati (OSVRT pročitajte!!). Iako za sada iz tvrtke nije navedeno koje će značajke i mogućnosti LG V20 sa sobom donositi, kazano je kako će isti donijeti uznapredovali pomak u odnosu na LG V10 model.

Softverske i hardverske značajke biti će samo mali segment onoga što će LG V20 sa sobom donijeti a sigurni smo kako ćemo u narednom razdoblju imati svakog dana, koju informaciju i navod više. Iz LG-a navode kako će LG V20 na tržište dospjeti u rujnu slično kada i nadolazeći iPhone 7 tvrtke Apple. LG V20 istaknuto je kako, donositi će napredne multimedijske značajke, svakako značajnije no svaki dosadašnji (aktualni) flagship model. Sve to ukomponirano uz Android 7.0 Nougat, koji će među prvima dolaziti upravo na LG V20 modelu pametnog telefona.


Vezani članci:

Samsung Galaxy Note 7 dolazi s IP68 certifikatom – potvrđuje i reklama

Ultra HD TV satelitski programi

“Samsung Cloud Together” dolazi s Galaxy Note 7 phabletom

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

U 2020. nestalo preko dve hiljade kriptovaluta

Od početka 2020 godineugasilo se više kripto-menjačnica nestaju nego u prethodnim periodima,ali se to odrazilo …