srpanj 15, 2020 8:43 pm

LG prošruje svojstva i poboljšanja na novom G6 „PLUS“

Od sljedećeg mjeseca, LG (Electronics) proširuje mogućnosti svojih visoko cijenjenih LG G6 s poboljšanom sigurnosnom opcijom i korisnijim značajkama. Nove mogućnosti u obliku Face Print, Low Power Consumption i Covered Lens upozorenja bit će uvedene na postojeće uređaje putem softverskog ažuriranja i uključene u sve nove LG G6 prodane uređaje. Osim ovih nadogradnji, LG uvodi novu verziju G6, LG G6 +, s dodatnim skladištem i vrhunskim zvukom.

Face Print je poboljšana sigurnosna opcija koju je razvila tvrtka LG koja je praktičnija za upotrebu od postojeće tehnologije prepoznavanja lica. S Face Printom, vlasnici mogu otključati LG G6 jednostavno držanjem telefona do lica bez potrebe da pritisnete bilo koju tipku. telefon se   otključava čim se registrirano lice prepozna, obično u prosjeku za manje od jedne sekunde. Fotoaparat se aktivira samo kada je telefon podignut na lice pa nema dodatnog trošenja baterije pri korištenju Face Print-a.

Još jedna nova značajka je podrška Googleovom API-ju za svjesnost, koja koristi centar za svemirsku sigurnost integriran u Qualcomm® Snapdragon ™ mobilnu platformu. To omogućuje LG G6 osjeti i prikuplja podatke u svakom trenutku od oba senzora i bežičnih veza za stvaranje snažnih novih kontekstualnih značajki, sve dok koristi vrlo malo energije baterije i smanjuje latenciju.

Upozorenje pokriveno Lens onemogućuje shutterbugs da spošaju svoje fotografije s pogrešnom znamenkom. Širokokutni objektiv u LG G6 pokriva veliki kut gledanja i kao takav može ponekad uhvatiti neželjeni prst u okviru ako krisnik nije oprezan. Ova značajka upozorava korisnika na obavijest na zaslonu ako ga prst (ili prstima) slučajno uključi u snimanje prije uključivanja okidača.

Osim poboljšanog softvera, LG uvodi dvije nove boje za LG G6: Optical Marine Blue i Optical Terra Gold. Leđa ovih novih mobitela prekrivena je lecitnim filmom radi postizanja hipnotiziranog optičkog efekta. Na prednjoj strani, zaslon od 5,7 inča uokviren je crnom bojom radi besprijekornog, dosljednog izgleda koji ističe ekspanziju FullVision zaslona.

Novi LG G6 + ima veliku 128GB ugrađenu memoriju za pohranu i vrhunske slušalice tvrtke B & O PLAY kako bi u potpunosti iskoristio 32-bitni Hi-Fi Quad DAC s pametnim telefonom. Dostupan u optičkom Astro Blacku, Optical Marine Blue i Optical Terra Goldu, turbo LG G6 + dolazi s svim inovacijama LG G6 uz dodatak bežičnog punjenja u nekim zemljama. *

“LG G series je oduvijek o tome ponudio inovativnost i tehnologiju za koju vjerujemo da će privući što više korisnika”, izjavio je Juno Cho, predsjednik tvrtke LG Electronics Mobile Communications. “Širenjem G6 linije s razlikovnim značajkama i bojama, potrošači će imati još više mogućnosti razmotriti kada kupujete novi smartphone”.

Točan datumi dostupnosti softverskog ažuriranja i LG G6 + bit će lokalno najavljeni  na svakom tržištu.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Bitkoin ispao iz top 10 najjačih kripto valuta

Prema listi koji su objavili kineski stručnjaci Bitkoin se našao na 12. mestu na spisku …