29 studenoga, 2021 12:54 pm

LG OLED televizori za 2017. nude Dolby TrueHD

Vrhunski zvuk bez gubitka kvalitete

 Vodeći ovogodišnji modeli LG-evih OLED televizora prvi su na tržištu implementirali zvuk Dolby Atmos, a odsad će dodatno poboljšati iskustvo doživljaja zvuka korisnicima revolucionarnom tehnologijom zvuka bez gubitaka kvalitete Dolby TrueHD. LG-evi OLED televizori tako, uz vrhunski prikaz slike, nude i novu dimenziju zvuka za idealno kinematografsko iskustvo.

Ova tehnologija nekomprimiranog zvuka vlasnicima LG-evih OLED televizora za 2017. bit će dostupna ovog mjeseca preko tzv. over-the-air nadogradnje firmwarea, a pružit će zvuk Dolby TrueHD koji je već integriran u najnovije filmske naslove na 4K UHD Blu-ray diskovima. Svi LG-evi OLED televizori za 2017. dolaze s podrškom za format Dolby AC-4 što znači da će kompatibilni LG televizori moći reproducirati zvuk sljedeće generacije s uranjajućim, trodimenzionalnim svojstvima. LG-evi premium televizori za 2017. već su kompatibilni s tehnologijom Dolby Vision™ te tako omogućuju korisnicima uživanje u više od 100 naslova putem streaming usluga na zahtjev koje ga podržavaju.

Najnovija ažuriranja također uključuju i podršku za kodek MAT (Metadata-enhanced Audio Transmission) kako bi se omogućio Dolby TrueHD zvuk na kompatibilnim OLED televizorima za vrijeme igranja videoigara na konzolama. Za korisnike koji žele maksimalno iskoristiti prednosti tehnologije Dolby TrueHD, tu je mogućnost streaminga sadržaja kroz kompatibilne soundbarove na TV.

Vlasnici modela LG-evih OLED televizora za 2017. mogu uživati u kombinaciji tehnologija Dolby Vision i Dolby Atmos putem namjenski ugrađene aplikacije Dolby Access trenutno dostupne na ključnim tržištima. Dodatnih deset zemalja bit će dodano svakog mjeseca. Aplikacija sadrži različite sadržaje za cijelu obitelj kao što su putovanja, sport i umjetnost.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Poznati brend Olympus menja ime

Jedan od najpoznatijih brendova digitalnih fotoaparata, Olympus,menja ime i zvaće se OM System. Kompanija OM Digital, u …