20 listopada, 2021 8:43 am

LG-evi digitalni displeji na stadionu Wanda Metropolitan Atlético Madrida

 

Nakon četiri godine planiranja i opsežne renovacije, španjolska nogometna momčad Atlético Madrid dočekuje navijače na svom novom stadionu Estadio Wanda Metropolitano u istočnom dijelu Madrida. Na gornjem dijelu tog trećeg najvećeg stadiona u zemlji sad su smještena četiri ogromna LED semafora koji koriste tehnologiju LG Electronicsa (LG-a).

Od osnutka kluba 1903. godine, ovaj osvajač brojnih naslova u Španjolskoj i Europi nije bio zadovoljan bilo kakvim stadionom. S nadograđenim kapacitetom od 68.000 gledatelja, Atlético Madrid želio je stadionom Wanda Metropolitano postaviti primjer modernim sportskim arenama u pružanju iskustva navijačima i milijunima televizijskih gleda-telja. Odsad će europski nogometni fanovi moći svjedočiti utakmicama kao nikad dosad, zahvaljujući partnerstvu LG Electronicsa i Atlético Madrida. Sva akcija s terena bit će jasno prikazana na komercijalnim LED zaslonima vidljivima iz svakog kutka modernog stadiona površine 88.000 četvornih metara.

Svaki od dva LED semafora, dimenzija 15.2 m x 5.6 m, sastoji se stotinu LED pločica od s razmakom piksela od 12 mm, dok je treći semafor veličine 10 m x 5.6 m sastavljen od 65 LED pločica s razmakom piksela od 16 mm. Posljednji, četvrti semafor od 8.1 m x 4.6 m bit će postavljen u fan zonu za par mjeseci. Ovi semafori sposobni su emitirati svjetlost jačine 6.000 nita pa je svaki detalj jasno vidljiv i za jakog sunčevog svjetla. Dodatno, krase ih prepoznatljiv LG-ev prikaz boja te tehnologije procesiranja za maksimalan uranjajući učinak.

Za vlasnike stadiona, LG-evi komercijalni displeji pružaju konkurentsku prednost u smislu kratkog vremena potrebnog za instalaciju, lakog održavanja i operativne učinkovitosti. Atraktivni proizvodi – poput LED vrpce od 720 pločica s pikselima razmaka od 16 mm smještene između druge i treće razine stadiona – predstavljaju jedinstven prostor za oglašivače, dok istovremeno poboljšavaju iskustvo navijača prikazom statistike o igračima.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

T+A SERIES 200

  Analogna vanjština kombinirana s modernim digitalnim mogućnosti, a sve s njemačkim pedigreom, zvuči jako …