29 rujna, 2023 10:03 am

LG Electronics dobio 21 nagradu na CES 2017 Innovation Awards

 lg-signature-oled

LG-u je dodijeljena peta nagrada CES Innovation za OLED TV, dok je LG SIGNATURE OLED televizor nagrađen u kategoriji ‘Best of Innovations’ drugi put zaredom

ces-innovation-award-1Consumer Technology Association (CTATM) odao je priznanje LG Electronicsu (LG-u) za inovacije u tehnologiji i dizajnu dodjelom 21 nagrade CES 2017 Innovation. Među njima su nagrade za portfelj premium proizvoda LG SIGNATURE, OLED televizor i multimedijski pametni telefon V20. LG-ev OLED televizor je ovo priznanje za najinovativnije proizvode koji se predstavljaju na najvećem godišnjem sajmu potrošačke elektronike dobio petu godinu zaredom.

LG-u su dodijeljene nagrade u 11 kategorija: Home Appliances, Home Audio & Video Components and Accessories, Wireless Handsets, Wireless Handset/Accessories, Video Displays, Smart Home, Headphones, Tech for a Better World, Eco-Design/Sustainable Technologies, Portable Media Players i Computer Peripherals. Nagrađeni proizvodi bit će izloženi na sajmu CES 2017 u Las Vegasu od 5. do 8. siječnja 2017. Inače, riječ je o 50. godišnjici sajma CES, a LG i njegova podružnica Zenith na CES-u sudjeluju od osnutka sajma 1967.ces-innovation-award-2

Predvodnici među LG-evim nagrađenim proizvodima su uređaji branda LG SIGNATURE – televizor, perilica rublja i perilica posuđa. Ovi uređaji objedinjuju LG-evu najnapredniju tehnologiju i vrhunski dizajn, a namijenjeni su čak i najzahtjevnijim potrošačima. LG SIGNATURE OLED televizor druge generacije, koji će biti predstavljen na sajmu CES 2017, dobio je nagradu ‘Best of Innovations’ drugu godinu zaredom.

Nagrade CES Innovation, koje sponzorira CTA, a podržava Industrial Designers Society of America, dodjeljuju se svake godine. Dobitnike bira panel renomiranih dizajnera, inženjera i novinara iz industrije koji procjenjuju prijave prema nizu različitih kriterija koji obuhvaćaju vrijednost za korisnika, estetiku, inovativan dizajn, kvalitetu i doprinos kvaliteti života.

Potpuni popis dobitnika nagrade CES Innovation bit će najavljen na LG-evoj konferenciji za novinare u povodu sajma CES 4. siječnja 2017. u 8 sati (PST) u Mandalay Bay Resortu u Las Vegasu.


Nagrade koje je osvojio LG na CES-u odličan je izgovor da posjetite štand LG-a u MSU

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

NEWAURO i WOWOW najavljuju binauralni streaming za emitiranje putem slušalica

NewAuro B.V. i WOWOW Inc. najavljuju svoju suradnju u pružanju podrške AURO-3D® tehnologiji za satelitsko/TV …