20 listopada, 2021 9:31 am

LG dobiva nagrade na natjecanju CES 2018 Innovation Awards

 

Šestu godinu zaredom LG-evi OLED televizori, flagship uređaji iz segmenta kućanskih aparata i pametni telefoni dobivaju nagrade CES Innovation

Organizacija Consumer Technology Association (CTA™) odala je priznanje LG Electronicsu (LG-u) za inovacije u području tehnologije i dizajna dodjelom nagrada CES® 2018 Innovation. LG-u je tako zaslužio višestruka priznanja za OLED televizore i hladnjake koji će biti predstavljeni u siječnju.

Ovo je šesta godina zaredom da su LG OLED televizori, kućanski aparati i flagship pametni telefoni dobili nagradu CES Innovation – službeno priznanje industrije za najinovativnije proizvode predstavljene na godišnjem sajmu potrošačke elektronike CES®. LG će također dobiti svoju dvanaestu nagradu CES Best of Innovations za jedinstveni proizvod koji će biti predstavljen na sajmu početkom 2018.

LG će dobiti nagrade CES 2018 Innovation u osam visoko konkurentnih kategorija: Video Displays, Home Appliances, Wireless Handsets, Smart Home, Digital Imaging, Home Audio & Video Components, Computer Peripherals i Embedded Technologies.

Hladnjaci LG Door-in-Door® s tehnologijom SmartThinQ™ i LG OLED televizori sa savršenim prikazom crne, beskonačnim kontrastom, proširenim rasponom boja i najširim kutom gledanja vodeći su dobitnici nagrada CES 2018 Innovation kompanije LG. Drugi dobitnici nagrada Innovation Award uključuju LG-evu novu perilicu i sušilicu, napredni video projektor, 4K UHD Smart televizore i mnoge druge uređaje koji će biti predstavljeni na sajmu CES 2018.

2018 CES Innovation Awards

Dodjelu nagrada CES Innovation sponzorira CTA, a podržava je Industrial Designers Society of America. Ove nagrade ističu napredak u kreiranju proizvoda, kad je riječ o tehnološkom dizajnu i inženjerstvu. Dodjeljuju se svake godine, a dobitnike bira stručna komisija koju čine relevantni dizajneri iz industrije, inženjeri i novinari. Oni procjenjuju prijavljene proizvode u skladu s nizom kriterija, uključujući vrijednost za korisnika, estetiku, inovativan dizajn, kvalitetu i doprinos kvaliteti života.

Cijeli popis LG-evih nagrada CES 2018 Innovation, uključujući još jednu nagradu Best of Innovations, bit će objavljen na LG-evoj konferenciji za medije na sajmu CES, 8 siječnja 2018. u Las Vegasu.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

T+A SERIES 200

  Analogna vanjština kombinirana s modernim digitalnim mogućnosti, a sve s njemačkim pedigreom, zvuči jako …