listopad 21, 2019 4:52 am
Početna / AV Multimedija / LG demonstrira 65 “najtanji hotelskih TV na svijetu

LG demonstrira 65 “najtanji hotelskih TV na svijetu

 

 

Južno Korejski, elektronski div, LG je stvorio je ono što se opisuje kao prvi svjetski 65 “- i najtanji – OLED zaslonski  TV na važnom hotelskom tržištu. Iako nije “pun” model 4K, podržava visoke tehnologije dinamičkog raspona, uključujući HDR-10, Dolby Vision i Hybrid Log Gamma prijem.

Zaslon, zajedno sa sestrinskom jedinicom od 55 “, bio je izložen u showu Hospitality Industry Technology (HITEC) u Torontu, Kanada.

LG TV OLED Wallpaper Hotel TV želi da digne do nenadmašnih sposobnosti OLED-a te da dostavi najbolju kvalitetu slike koja je dostupna danas, a njegov sofisticirani oblik ne samo da će privući pozornost gostiju, već će ostaviti trajan dojam“, izjavio je Michael Kosla, potpredsjednik , .LG Electronics USA Business Solutions. “Kao prvi svjetski LG OLED Wallpaper TV za hotele, ovaj inovativni novi zaslon svakako će revolucionirati način na koji luksuzni hoteli i odmarališta povećavaju doživljaj u sobi za vrhunske goste“.

LG dodaje da je na samo 3,86 mm (0,15 inča) tanki, 65EV960H  Tv  može se lako ugraditi u luksuzne hotelske apartmane pomoću ultra tankih montažnih nosača sa magnetma  kako bi se stvorio istinski bešavni dizajn koji postaje dijelom zida. Njegove električne komponente nalaze se u Media Boxu uređaja, spojene preko ultra tankih ravnih kabela, što omogućuje da ploča leži na zid kao umjetničko djelo i čini instalaciju kao povjetarac. Štoviše, inventivna tehnologija Ultra HD OLED zaslona može se vidjeti iz širokih kutova gledanja, tako da gosti mogu uživati ​​u bogatoj boji i oštrih slika TV-a, bez obzira gdje sjedili u sobi.

Jednostavna montaža:

Uz vrhunski televizor kakav je LG OLED naravno savjetujemo i najbolje rješenje kao izvor satelitske programe u HD i Ultra HD rezoluciji, uz to još nekodirani i jako privlačni za Vaše goste u hotelu:

Ultra HD TV satelitski programi – POPIS

Satelitska antena daje najveći broj nekodiranih HD programa

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

JAMO S801PM

Poželjna kvaliteta Darko Brlečić Mali aktivni zvučnici nisu neka novost, ali je zato njihov tehnički …