28 siječnja, 2022 10:04 am

LG CineBeam 4K laserski projektor

Autor: Darko Brlečić

Kompaktni projektor kućnog kina stiže u prodaju

Na ovogodišnjem sajmu CES 2018 u Las Vegasu je bio predstavljen laserski 4K projektor iz LG-a. Ta novost je nekako tiho prošla ispod radara, vjerojatno zbog agresivne kampanje vezane za moderne 4K televizore. Sada stiže službena najava o dostupnosti za američko tržište.

GPrenosivost i svestranost u kombinaciji s 4K tehnologijom donosi vrhunski doživljaj kućnog kina velikog zaslona u kompaktnoj veličini. Novi kompaktni projektor dizajniran je uz kvalitetu 4K performanse i prijenosnu sposobnost, omogućujući korisnicima da svoje UHD zabavu donose u bilo koju sobu u kući. Uređaj može projicirati 150-inčnu sliku s 2500 lumena svjetlosti i koristi motor u obliku zrcala I-oblika. To pomaže kod postavljanja na pod, zid ili da visi sa stropa.

Uz to, HU80K podržava i veliki sadržaj dinamičkog raspona uporabom HDR10 formata. Dva zvučnika od 7 watta su također uključena, te  korisnici mogu odabrati povezivanje vanjskih zvučnika ili soundbara putem optičke povezivosti, HDMI priključka ili sve traženije Bluetooth bežične veze. U projektor je integrirano webOS 3.5 smart TV sučelje, a to nudi pristup streaming uslugama. Kako saznajemo cijena za američko tržište iznosi 3.000 dolara, dok za europsko tržište nema konkretnih podataka.

Info: www.lg.com

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Samsung na CES 2022 sajmu predstavio

  Marina Barić Najnovije modele MICRO LED, Neo QLED i Lifestyle televizora Tvrtka Samsung Electronics …