17 siječnja, 2021 9:57 pm

Koncertom Zdenke Kovačićek i Marka Tolje uz pratnju Jazz orkestra HRT-a počeo 11. Weekend Media Festival

Uredila: Marina Barić

 Hitovima “Žena za sva vremena”, “A natural woman” Arethe Franklin te legendarnim pjesmama Olivera Dragojevića, jedna od najcjenjenijih jazz, rock i bluese pjevačica Zdenka Kovačiček, uz pratnju Jazz orkestra HRT-a i dirigentskom palicom Mirona Hausera, sinoć je otvorila 11. Weekend Media Festival u Rovinju. Pozornicu u staroj tvornici duhana hrvatska glazbena diva dijelila je s glazbenikom Markom Toljom, koji je ove godine prvi put na Weekend Media Festivalu.

Tom prilikom mladi pjevač s Jazz orkestrom HRT-a izveo je evergreene sa zajedničkog albuma “Stavi pravu stvar”. Dvoje glazbenika rasplesalo je dvoranu Vrt u kojoj su bila brojna poznata lica iz poslovnog, društvenog i kulturnog života Hrvatske i tako najavilo još jedan najbolji Weekend u godini.

Jedanaesto izdanje najvećeg festivala komunikacijske industrije u regiji okupit će više od 5000 sudionika, uključujući više od 550 novinara i 350 studenata. Oni će u šest dvorana sudjelovati na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje će održati više od 150 utjecajnih govornika iz cijeloga svijeta.

Nakon cjelodnevnih predavanja, tulum se nastavlja. Večeras će staru tvornicu duhana u Rovinju rasplesati hip-hop duo Bolesna Braća, dok će subotnji party “Weekend Goes Global” po prvi put tulum dići na svjetsku razinu. Na pozornicu stižu braća David i Stephen Dewaele, poznatiji pod umjetničkim imenom 2manydjs.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

AngaCom 2019 je otvorio svoja vrata

  Biznis & konferencije u prvom planu 04.06.2019,A COM 2019 sajam i kongres  Kölnu s više …