17 travnja, 2021 10:36 am

Kompanija plaća 2400 $ za 24 sata bez tehnologije

Jedna strana kompanija će vam platiti 2400 dolara za 24 sata bez tehnologije.Danas je teško je  zamisliti život bez mobilnih telefona, međutim kako bi to izgledalo na 24 sata? Zamislite jedan dan bez društvenih mreža, email-ova i video igara i drugog. Kompanija Reviews.org  je spremna da Vam plati $2.400 da to i uradite. Pomenuta kompanija  testira proizvode i usluge, dizajnirane da učine vaš dom pametnijim . Oni koji se prijave, dobiće određeno mesto, poput sefa gde će svu svoju tehonlogiju moći da ostave na 24 sata, mogu izabrati dan kada im najviše odgovara , kako bi počeli  izazov .

Tehnologija koja nije dozvoljena ne uključuje mikrotalasnu rernu, ali uključuje telefone, tablete, pametne satove, TV, gejming koznole, kompjutere, laptopove ili bilo koje druge pametne uređeje u kući.Na kraju izazova, učesnici će priložiti svoje “screen time” izveštaje sa telefona kako bi dokazali da ih nisu koristili u toku jednog dana. Ovi izazovi se održavaju u Americi i u Australiji, učestvuju svi preko 18 godina,  može da učestvuje svako ko je već umoran od posla, besomučnog pretraživanja interneta, gledanja serija unedogled ili igranja video igara bez prestanka.

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Oprez:Korona virus ostaje na telefonu čak 28 dana!

Virus COVID-19 može opstati 28 dana na glatkim površinama, poput ekrana mobilnih telefona, metalnih površina …