siječanj 21, 2019 2:52 am
Početna / Satelitska TV / Klape i tambure TV novi TV program

Klape i tambure TV novi TV program

Klape i tambure TV novi je televizijski program na kojem svaki dan, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu možete uživati u najvećim klapskim i tamburaškim hitovima. Trenutno je samo u ponudi osnovnog VipTV paketa, ali vjerujemo da će i ostali operateri preuzeti ovaj novi TV program.

Ovaj program donosi ono najbolje iz glazbene škrinje Dalmacije i Slavonije. Klape Cambi, Iskon, Intrade, Šufit, Rišpet, Maslina, Sv. Florijan, Munita i mnoge druge koje su svojim pjesmama pronašle put do publike, ali i one kojima će to tek poći za rukom, bit će dio programa Klapa i tambura TV-a. Hitovi Najboljih hrvatskih tamburaša, Dika, Slavonskih lola i Fijakera kao i moderan zvuk tambure u pjesmama Mejaša, Bosutskih bećara, Vranca, Posegane, Džentlmena, Slavonija Banda, Kasa i mnogih drugih, ovaj kanal čine jedinstvenim programom koji će zasigurno prihvatiti šira publika.

Od tradicionalnog zvuka tambure i klapskog a cappella pjevanja, do pop/rock ritmova u novijim izvedbama klapa i tambura, sve to možete poslušati kadgod poželite na ovom televizijskom kanalu.

Klape i tamburaški sastavi sve su popularniji, a upravo na ovom programu predstavljat će svoje nove pjesme i spotove. Uz to, novi glazbeni kanal od zaborava će sačuvati izvorni zvuk tambure, kao i klapskog pjevanja. Tradicionalno i moderno, klapsko i tamburaško ujedinjeno je u ovom programu.

Bosutski bećari & Klapa Cambi – Sad kada došla si

Pjesma “Sad kada došla si” jedan je od najvećih klapsko-tamburaških hitova u posljednjem desetljeću, snimljena u suradnji vinkovačkih Bosutskih bećara i kaštelanske klape Cambi! Pjesma je u šest godina na Youtube-u pogledana preko 7 milijuna puta što je čini gotovo najemitiranijom tamburaškom pjesmom posljednjih godina. Bosutski bećari među najpopularnijim je tamburaškim bendovima u Hrvatskoj, koji iza sebe imaju dva albuma i pregršt hitova, dok je klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca najtrofejnija dalmatinska klapa koja se dokazala na domaćim i međunarodnim festivalima, kao i pred prepunim gledalištima dvorana Gripe, Lisinski i drugih. Radnja spota spaja tamburaše i klapaše, Slavoniju i Dalmaciju, a prekrasne krajolike snimio je redatelj i scenarist pjesme Marko Zeljković-Zelja koji je ujedno autor glazbe i teksta.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

ANGA COM 2019: Već 350 izlagača – rezervirajte svoju kartu!

Marina Barić ANGA COM 2019 održat će se u Kölnu/Njemačkoj od 4. do 6. lipnja …