siječanj 25, 2020 8:34 am
Početna / Ostalo / Mala škola / Izradite vlastitu kartu za pokrivenost 3D signalom pomoću mjerila snage PROMAX polja

Izradite vlastitu kartu za pokrivenost 3D signalom pomoću mjerila snage PROMAX polja

 

Mjerači jakosti jakosti polja HD RANGER tvrtke PROMAX omogućuju korisnicima da poduzimaju mjere pomoću alata za pokrivanje signala i izvoze ih na Google Earth 3D kartu.

KML Generator je besplatan online alat koji pretvara datoteke koje generira alat za pokrivanje signala HD RANGER u KML datoteke koje se mogu otvoriti u programu Google Earth.

KML Generator, besplatna aplikacija koja generira karte 3D pokrivenosti signalom

Ova aplikacija pruža vam nekoliko mogućnosti za pretvaranje testnih točaka u 3D grafiku, klasične markere ili čak preklapanje krivulje na karti.

Analiza pokrivenosti izvedena je uzduž Diagonal Avenue u Barceloni i nacrtana kao grafička krivulja koja pokazuje razinu snage digitalnog kanala. Na pozadini možete vidjeti toranj TV Collserola.
Analiza pokrivenosti zračne luke u Barceloni tumačena je kao 3D grafikon s ljestvicom boja prema jačini signala. Najgora razina prijema nalazi se u tunelu ispod piste

Lakše je saznati zašto je u određenom području slab signal ako omogućite opcije “3D zgrade” i “Prikaži topografiju” u programu Google Earth. Obje opcije, zajedno s ljestvicom boja na grafikonu mjerenja, daju predodžbu o tome gdje geografska značajka ili zgrada uzrokuje probleme pokrivenosti.

Što mi je potrebno za analizu pokrivenosti signalom?

Trebate PROMAX HD RANGER mjerač snage polja s instaliranom GPS opcijom. PROMAX će osigurati kompatibilan GPS prijemnik tako da ga možete odmah početi koristiti.

Opcija GPS se može zatražiti kod kupnje novog mjerača ili nakon toga može se instalirati PROMAX tehnička služba.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Filmski kanal Cine 34 testira na 13E

Novi filmski kanal Cine 34 kreće na italijanskom televizijskom tržištu.Kanal Cine 34 distribuiraće se putem …