travanj 8, 2020 2:13 pm

Irdeto, Vestel TV s integriranim mogućnostima pay-TV

Irdeto, stručnjak za digitalnu sigurnost platforme, stvorio je partnerstvo s proizvođačem kućnih i profesionalnih aparata, Vestel, kako bi sigurno isporučio vrhunski sadržaj izravno na Vestelove 4K televizore. Suradnja vidi prvu implementaciju Irdetove novootvorene TV Cloaked CA rješenja, koja će korisnicima omogućiti pristup uslugama premium pay-TV izravno putem svojih televizora bez potrebe za zasebnim STB, vanjskim CI CAM ili bilo kojim drugim vanjskim uređajem. Partnerstvo također otključava mogućnost da bilo koji operater u Europi izravno isporučuje pay-tv sadržaj gdje se prodaju nove generacije Vestel 4K televizora.

Vestel proizvodi televizore za glavne robne marke potrošačke elektronike, što predstavlja značajan udio na europskom tržištu televizije. Projekt s Irdeto u početku će isporučivati ​​sadržaj lokalnog turskog televizijskog operatera Filbox izravno preko televizora.
“Isporuka usluga emitiranja pay-TV izravno putem TV-a pretvorit će korisničko iskustvo gledateljima koji kupuju naše 4K Smart TV”, rekao je Hakan Kutlu, potpredsjednik marketinga Vestel. “Irdeto TV Cloaked CA omogućava ovaj proboj, osiguravajući da se zadovolje važni sigurnosni zahtjevi za sadržaj visoke vrijednosti. To znači da se možemo usredotočiti na pružanje najboljeg mogućeg doživljaja gledanja za naše klijente i nudeći pravi razlikovni faktor na tržištu. ”

“Operateri su pod stalnim pritiskom za stjecanje novih kupaca i pružanje inovativnih usluga, uz održavanje optimalne sigurnosti za zaštitu vrijednog sadržaja”, rekao je Steeve Huin, potpredsjednik strateškog partnerstva Irdeto. “Ova integracija našeg dokazanog softvera uvjetovanog pristupa izravno u Vestelove 4K Smart TV osigurat će sigurnu isporuku sadržaja bez potrebe za zasebnim STB ili vanjskim CAM-om po prvi put. To može olakšati stjecanje pretplatnika operaterima tako što će iskoristiti televizore kupljene od strane potrošača izravno u maloprodaji, a istodobno im pružiti uslugu platnog prometa s trenutačnim pristupom na novom televizoru. ”

TV prijemnici omogućuju izravno primanje DVB satelitskog, kabelskog ili zemaljskog sadržaja sa zaštitom od pay-TV, preko integriranih tunera i demodulatora. To znači da se pretplati na plaćanje televizije još jednostavnijim za potrošače jer samo trebaju povezati televizor s mrežom za emitiranje kako bi započeli. Televizori također podržavaju značajku unaprijed omogućavanja koja će korisnicima omogućiti brz pristup tim uslugama za probno razdoblje, pomažući operaterima koji koriste ovu značajku kako bi potrošači uživali u njihovom sadržaju

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Panasonic udvostručuje broj OLED televizora

Panasonic najavljuje nove 4K LCD televizore za 2020. i upotpunjuje svoju liniju OLED televizora   …