24 listopada, 2021 4:58 pm

iPhone, Galaxy, Xperia i ostali vrhunski smartfoni

Sony-Xperia-Z-vs-Samsung-Galaxy-S3-vs-Apple-iPhone-5

 Vrhunski smartfoni u HT-u dostupni bez plaćanja gotovinskog iznosa i kamata

Korisnici Hrvatskog Telekoma odsad mogu iskoristiti jedinstvenu ponudu na tržištu i nabaviti vrhunske mobilne uređaje vodećih svjetskih brandova po još fleksibilnijim uvjetima plaćanja. U T-Centrima i kod T-Partnera uz Najbolje tarife za sve privatne korisnike moguće je kupiti uz najnovije modele iPhonea i najjače modele Samsunga, Sonyja, LG-ja, HTC-a i Huaweija uz obročnu otplatu putem Zagrebačke banke. Uređaji se mogu nabaviti bez plaćanja gotovinskog iznosa te bez kamata i sve to riješiti prigodom preuzimanja uređaja na prodajnom mjestu.

Tako se Samsung Galaxy S6 uz Najbolju tarifu Imam sve može nabaviti odmah za 0 kn, a ostatak se plaća u mjesečnim obrocima  od 110kn. Dobra vijest je i da prvi obrok dolazi na naplatu tek u veljači 2016.

Uz iPhone 6, 6 Plus, 6s i 6s Plus te iPhone 5S, u ovoj HT-ov ponudi nalaze se i Samsungovi premium uređaji Galaxy S6, S6 Edge i S6 edge+, kao i Galaxy S5, S5 Neo i Note 4. Sony Xperia linija zastupljena je s modelima Z3, Z5, Z5 Compact i Z5 Premium. Ljubitelji LG branda mogu birati između G Flex2, G4, a HTC je predstavljen sa smartfonima One M9, One M8S i One A9. Dodatni adut u ponudi je Huawei P8, također model iz premium kategorije i s čak tri godine garancije.

Uz vrhunske mobilne uređaje, korisnici mogu u potpunosti iskoristiti sve mogućnosti koje im pružaju najbolje HT-ove tarife i najbrža 4G mreža u Hrvatskoj, koja podržava brzine i do 225 megabita po sekundi.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Xiaomi prvi po prodaji telefona u Evropi

Istraživanje koje je sprovela kompanija Strategy Analytics,polazuje da je kineska kompanija Xiaomi preuzela  lidersku poziciju …