1 veljače, 2023 10:52 am

iPhone 8 donosi pomak u dizajnu

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

aa3

Appleovi iPhone pametni telefoni iz generacije u generacije prije predstavljanja pune stupce portala IT tematike kao i novinske članke, istih. Dok mi očekujemo predstavljanje iPhone 7 / 7 Plus modela u rujnu, postepeno dobivamo informacije o nasljedniku nadolazećeg iPhone 7 modela. iPhone 8 biti će predstavljen tijekom 2018, godine a nedavno smo govorili kako će isti donijeti dual zaslon ali sve je to još u vidu glasine. No ovo što danas želimo kazati potvrđuje i Wall Street Journal a navodi se kako će iPhone 8 izostaviti „Home“ tipku, odnosno kako će isti imati zaslon od ruba do ruba.

ww

Te unutar njega biti će integriran skener otiska prsta, čime se posve gubi smisao „Home“ tipke. Kazujemo još jednom kako su ovo glasine te treba čekati ozbiljnije navode, no pravi su nam pokazatelj što možemo očekivati pri iPhone 8 modelu. Tome će zasigurno biti pridružen i iOS 10, koji će biti softverska strana Appleovih uzdanica za 2016, 2017, te 2018, godinu, makar se tome nadamo.


Vezani članci:

Huawei P10 imati će skener otiska prsta s prednje strane

Nadolazeći Apple Watch, imati će vlastitu kameru

Sony Xperia X – novi “početak” za Xperia modele

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

TSMC u Europi

Piše: Darko Brlečić Bile su potrebne političko-ekonomske promjene da bi jedan vodeći proizvođač čipova krenuo …