22 siječnja, 2021 8:28 pm

Instagram gasi aplikaciju Lite

Nakon izveštaja Android Police portala, Instagram je TechCrunch-u potvrdio da „vraća“ Lite u onim zemljama u kojima je bio dostupan. Nezvanično ruštvena mreža primenuje naučene lekcije od predstavljanja Instagrama Lite verzije aplikacije 2018. godine kako bi napravili novu verziju manje zahtevne aplikacije,ali nije sigurno kada će se i gde redizajnirani softver pojaviti.Za sada se korisnici koji pokušaju da otvore Lite upućuju na uobičajenu Instagram aplikaciju. Softver je prvi put nestao sa Google Play liste sredinom aprila.

Nije sigurno zašto Instagram nije bio zadovoljan Lite-om kakav jeste, mada je bilo znakova da nije bio toliko siguran koliko biste očekivali. Iako je osobina kao što je manje zauzimanje prostora pomogla da bude dobro primljena u zemljama u kojima je bila dostupna, kao nprKenija, Meksiko i Filipini, ona nikada nije stigla do Indije ili drugih većih tržišta na kojima biste očekivali da će se Lite aplikacija pojaviti. Obnovljena aplikacija može pomoći Instagram-u da dosegne publiku u tim zemljama.

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Samsung službeno predstavio Galaxy S21 Ultra

Andrija Jovićević Novi flagship model, Galaxy S21 Ultra Tvrtka Samsung Electronics predstavila je Galaxy S21 …