prosinac 13, 2017 1:56 pm
Početna / IT news / Infobip iz Vodnjana je prvi Digital Shaper godine

Infobip iz Vodnjana je prvi Digital Shaper godine

Pripremio: Vladimir Jerbić

Infobip iz Vodnjana proglašen je prvim hrvatskim Digital Shaperom. Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje pojedincu ili kompaniji koji su svojim radom dali najveći doprinos digitalizaciji i promjeni Hrvatske.

Da nagrada pripada danas najvećoj hrvatskoj softverskoj kompaniji, koju su 2006. godine osnovali Silvio Kutić i Izabel Jelenić, odlučio je žiri u sastavu: Davor Tomašković, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma, ujedno i predsjednik žirija, Željko Kukurin, predsjednik Uprave Valamar Riviere, Henning Tewes, predsjednik Uprave RTL Hrvatska, Maruška Vizek, ravnateljica Ekonomskog instituta, Mladen Fruk, partner McKinsey & Company i Nikola Vrdoljak, partner u agenciji 404.

 

Infobip pruža usluge mobilnih komunikacija u oblaku za poslovne korisnike, a klijenti su im društvene mreže, internetske kompanije, mobilne aplikacije, banke, marketinške agencije, korporacije i mnogi drugi. Mjesečno se preko njihove platforme odvija više od 7 milijardi transakcija, zapošljavaju 1200 ljudi u više od 50 ureda u 40 zemalja na 6 kontinenata.

Organizator današnje konferencije Digital Shapers, u Zagreb je doveo brojne stručnjake koji su kroz predavanja i panele pokazali uspješne projekte iz područja digitalne transformacije. Održane su i radionice o konkretnim rješenjima koje kompanije mogu primijeniti u svakodnevnom poslovanju i tako pokrenuti bržu digitalizaciju unutar svojih organizacija. Govorilo se o tome kako ustrojiti digitalni odjel unutar kompanije, kako automatizirati marketing te kako razviti globalnu kompaniju u Hrvatskoj.

Komentari

comments

O Vladimir Jerbic

Pročitaj i ovo

HT postavio prve brze e-punionice

Hrvatski Telekom i Kaufland Hrvatska u Zagrebu su postavili dvije brze punionice za električna vozila …