25 listopada, 2020 10:52 pm

Igra prijestolja besplatno svim gledateljima u Hrvatskoj putem HBO GO

 Game-Of-Thrones-03

Premijera VI. sezone kultne HBO serije „Igra Pprijestolja “25. travnja ekskluzivno na HBO-u

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru nove, VI. sezone kultne HBO serije „Igra prijestolja“ koja će na HBO-u u Hrvatskoj biti emitirana u isto vrijeme kada i u SAD-u: 25. travnja, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 3.00h po lokalnom vremenu. Ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istog dana i u udarnom terminu od 20.00h

Najgledanija HBO serija svih vremena, ovjenčana brojnim „Emmy“, „Zlatni globus“ i „Peabody“ nagradama, bit će od jutarnjih sati u ponedjeljak, 25. travnja, dostupna i na našoj internet usluzi videa na zahtjev HBO GO.

Kultna serija i svjetski televizijski fenomen, „Igra prijestolja“, utemeljena na fantastičnim bestselerima Georgea R. R. Martina „Pjesma leda i vatre“, epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena na kontinent Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna.

Najgledanija serija u povijesti HBO-a i svjetski TV fenomen, „Igra prijestolja“ ostaje veliki hit ove mreže. Ove godine, nakon šokantnih zbivanja na kraju pete sezone – uključujući krvavu sudbinu Jona Snowa koju su mu zapečatili pobunjenici Crnog zamka, Daenerysin bijeg od smrti iz borbenih jama Meereena i Cerseino javno poniženje na ulicama Kraljeva Grudobrana – preživjeli iz svih dijelova Westerosa i Essosa pregrupirat će se da bi krenuli naprijed, nezaustavljivo, prema svojim nesigurnim pojedinačnim sudbinama. Poznata lica sklopit će nove saveze da bi povećala svoje strateške šanse za opstanak, dok će se pojaviti novi likovi da izazovu ravnotežu snaga na istoku, zapadu, sjeveru i jugu.

Izvršni producenti IGRE PRIJESTOLJA su David Benioff, D. B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger i Bernadette Caulfield; suizvršni producenti su Guymon Casady, Vince Gerardis i George R. R. Martin, a producenti su Chris Newman, Greg Spence, Lisa McAtackney i Bryan Cogman.

Epizode u travnju:

  1. epizoda:

Vrijeme emitiranja: 25. travnja u 03.00h i 20.00h na HBO-u

  1. travnja u 21.00h na kanalu HBO 3

od jutarnjih sati 25. travnja dostupno na HBO GO-u

od 25. travnja dostupno na HBO OD-u

Jon Snow je mrtav. Daenerys upoznaje snažnog muškarca. Cersei će ponovno vidjeti svoju kćer.

Scenarij: David Benioff i D. B. Weiss; režija: Jeremy Podeswa.

Prva epizoda će promotivno biti dostupna svima putem usluge HBO GO.

Od 25. travnja do 24. svibnja prva epizoda hit-serije Igra prijestolja VI bit će dostupna besplatno svim gledateljima u Hrvatskoj, putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO. Svi koji u tom periodu posjete www.hbogo.hr moći će uživati u ovom fantastičnom vizualnom spektaklu.

https://youtube.com/watch?v=ZyCteXd9Fj0%3Frel%3D0%26autoplay%3D1

Kritike i nagrade:

Među pohvalnim kritikama prethodnih sezona „Los Angeles Times“ nazvao je IGRU PRIJESTOLJA „najboljom TV-serijom u povijesti“ dodavši da joj „nijedna druga serija nije ni blizu“, i da „televizija ne može biti bolja od ovoga“, dok je „Newsday“ proglasio seriju „i dalje najboljom na televiziji“, davši joj ocjenu 5+. „Hollywood Reporter“ pak je objavio da je „dosljedna izvrsnost IGRE PRIJESTOLJA uistinu vrijedna divljenja“, dok ju je „San Francisco Chronicle“ opisao kao „sjajnu seriju koja izaziva ovisnost“.

U rujnu 2015. s 12 osvojenih Emmyja® IGRA PRIJESTOLJA oborila je rekord i postala serija s najviše osvojenih prestižnih priznanja u jednoj godini. Igra prijestolja je briljirala u kategoriji najbolje dramske serije, najboljeg scenarija dramske serije (David Benioff i DB Weiss), najbolje režije dramske serije (David Nutter) i najboljeg sporednog glumca (Peter Dinklage).

U kolovozu 2014. IGRA PRIJESTOLJA osvojila je četiri Emmyja®, za najbolju scenografiju suvremene ili fantastične serije (snimane jednom kamerom), za najbolju kostimografiju u serijama, za najbolju protetičku masku u serijama, miniserijama, filmovima ili specijalima te za najbolje specijalne vizualne efekte.

U rujnu 2013. serija je osvojila dva Emmyja®, uključujući onaj za najbolju masku u seriji snimljenoj jednom kamerom (bez protetike) i za najbolje specijalne efekte.

U rujnu 2012. serija je osvojila šest Emmyja®, više nego što je osvojio ijedan program, uključujući najbolju scenografiju u seriji snimljenoj jednom kamerom, najbolju kostimografiju u seriji, najbolju masku u seriji snimljenoj jednom kamerom (bez protetike), za najbolju montažu zvuka u seriji, za najbolji miks zvuka u jednosatnoj komediji ili dramskoj seriji te za najbolje specijalne vizualne efekte.

U rujnu 2011. serija je osvojila dva Emmyja®, za najbolju uvodnu špicu i najboljeg sporednog glumca u dramskoj seriji, Petera Dinklagea, koji je također dobio Zlatni globus za najboljeg sporednog glumca u seriji, miniseriji ili televizijskom filmu.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Super Tennis HD napušta poziciju 13E

Loše vest za ljubitelje tenisa.Italijanski FTA sportski kanal fokusiran na tenis – SuperTennis HD, posvećen …