svibanj 28, 2020 8:45 am

HUAWEI P20 Pro osvojio TIPA World nagradu za 2018.

Huawei Consumer Business Group je objavila da je generalna skupština TIPA prepoznala Huawei P20 Pro pametni telefon kao jedan od najboljih proizvoda 2018. godine, dodijelivši mu titulu “Best Photo Smartphone”. Ova prestižna nagrada odražava predanost i napore Huawei inženjera i dizajnera u razvoju vodećih uređaja za potrošače na globalnoj razini, njihove kvalitete, dizajna i performansi.

Huawei P20 Pro odabran je od strane stručnjaka iz 29 fotografskih i slikovnih publikacija iz cijelog svijeta i to kroz rigorozan tijek nominacija, testiranja i usporedbi. Na prvom trostrukom fotoaparatu i najvećem broju piksela dostupnih u pametnom telefonu sa širokim otvorom f / 1,8, f / 1,6 i f / 2,4, P20 Pro ima 40MP RGB senzor, 20MP jednobojni senzor i 8MP senzor s optički stabiliziranim 3X tele foto objektivom. S navedenim kamerama u kombinaciji sa sistemom umjetne inteligencije i više od 500 algoritama za prepoznavanje prostora u 19 kategorija, lako se mogu snimati profesionalne fotografije.

Sposobnosti fotoaparata serije Huawei P20 postavile su novu ljestvicu u fotografiji pametnih telefona, što je nedavno pokazano na DxOMark-u, industrijskoj normi za mjerenja kvalitete slike i objektiva. Huawei P20 Pro i Huawei P20 dobili su najveće ukupne ocjene za pametne telefone, a ujedno su i prva dva pametna telefona koja su postigla troznamenkaste ocjene DxOMark-a; 109 i 102.

Andrija Jovićević

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Tinejdžer odbio 8 mil.dolara za Covid platformu

Tinejdžer odbio da proda platformu za praćenješirenja virusa Covid 19 za osam miliona dolara,a dao …