18 siječnja, 2021 6:13 pm

HTC 10 – s kojim detaljem više

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

ht3

Nakon pisanja o prvim renderima fotografije na kojima je prikazan HTC (One) M10, red je došao da se isti prikaže i u nadolazećim izvedenicama boja. Iako i ovoga puta nije sve „službeno“ te se sve bazira na neslužbenim informacijama, HTC 10 (One te M) nestaju iz naziva, red je da se na glasine osvrnemo.

HTC 10 dolaziti će u četiri pripadajuće boje. Bijela, Crna, (Deep Garnet) odnosno Tamno Siva te Ružičasta. Iako se još navodi i potencijalni dolazak HTC 10 pametnog modela u Zlatnoj boji (ista još nije potvrđena).

Što se tiče samog dizajna HTC 10 uvelike se oslanja na dizajn HTC One A9 modela (kojeg smo nedavno imali prilike Recenzirati). Što se tiče dolaska na tržište, odnosno datuma predstavljanja, sve se više navodi 19. travnja (te bi nakon toga HTC 10 vrlo ubrzo dospio na tržište).


Vezani članci:

HTC One M10 na prvim (neslužbenim) fotografijama

“HTC One M10” ime potvrđeno kao i detalj kamere

HTC One A9 / (Recenzija)

 

 

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Bitcoin skočio na 17.000 dolara

Kriptovaluta Bitcoin (BTC) je imao veoma dobar rast u novembru,stoga mnogi stručnjaci veruju da ova …