23 siječnja, 2022 4:27 am

HTC 10 je najnapredniji pametni telefon

HTC_10_EISA_nagrada

EISA je u kategoriji „Mobilni uređaji“ nagradu „European Advanced Smartphone 2016 – 2017“ dodijelila impresivnom pametnom telefonu – HTC 10

Na svečanoj dodjeli nagrada Europskog udruženja za sliku i zvuk (EISA) , održanoj u petak navečer u sklopu IFA sajma u Berlinu, pametni telefon HTC 10 osvojio je, u kategoriji „Mobilni uređaji“, nagradu za „najnapredniji pametni telefon“ (European Advanced Smartphone 2016-2017).

HTC 10 je uređaj vrhunske kvalitete izrade i inovativnog dizajna. Ukoso porubljeni kutevi uređaja dodatno ističu tanak i elegantan izgled prednje strane uređaja, izrađen u potpunosti od stakla koje se savršeno spaja s metalnim kućištem.

HTC-10_3V_GlacierSilverOsim vrhunskim dizajnom, HTC 10 se može pohvaliti najnovijim Qualcomm Snapdragon 820 procesorom podržanim s četiri gigabajta RAM memorije, vrhunskim 5,2-inčnim QHD ekranom, dugotrajnom baterijom od 3.000 mAh i brzim Quick Charge 3.0 punjačem koji HTC 10 napuni do 50% u samo 30 minuta. HTC 10 ima selfie kameru sa zaslonskom bljeskalicom te glavnu UltraPixel kameru od 12 megapiksela s optičkom stabilizacijom i laserskim autofokusom. Vrhunske performanse kamere potvrdio je i nezavisni DxOMark test na kojem je HTC 10 osvojio 88 bodova što je jedan od najboljih rezultata ikad zabilježenih s kamerom pametnog telefona.

Android operativni sustav i HTC Sense korisničko okruženje, u velikoj mjeri očišćeni od dvostrukih aplikacija i suvišnog softvera, samo su dio specifikacija koje ga čine najboljim flagship pametnim telefonom ove godine.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Posjetite XPG i ADATA-u na sajmu CES 2022

Andrija Jovićević XPG će na događanju CES 2022 pokazati najnoviju širinu i dubinu svog portfelja …