28 svibnja, 2022 1:24 pm

HP s novim modelima HP EliteBook 705 i HP ProBook 645 G4

 

HP EliteBook 705 

Računala serije HP EliteBook 705 namijenjena su modernim profesionalcima u pokretu te nude sigurnost i funkcionalnost za poslovne korisnike, kao i napredne značajke za suradnju koje omogućuju povezivanje poslovnih korisnika. Ova računala s operacijskim sustavom Windows 10 Pro i mobilnim procesorima AMD Ryzen PRO korisnicima omogućuju neprekidni rad zahvaljujući dugom vijeku trajanja baterije i HP-ovoj tehnologiji HP Fast Charge koja omogućuje punjenje baterije do 50% kapaciteta u samo 30 minuta.

Prednosti novih računala EliteBook 735 G5, EliteBook 745 G5 i EliteBook 755 G5:

  • Precizan dizajn: ultratanki dizajn i zaslon s uskim rubovima, kao i opcija zaslona s izrazito svijetlim prikazom i integriranim senzorom osvijetljenosti, omogućuju rad u gotovo svim uvjetima osvjetljenja.
  • Potpuna zaštita: značajke samooporavka, hardverska podrška i funkcionalna sigurnosna rješenja omogućuju zaštitu računala, a ugrađeni zaslon sa zaštitom od pogleda HP Sure View omogućuje sigurnije poslovanje.
  • Neposredna suradnja: povežite se i vodite još produktivnije sastanke putem računala uz pomoć mikrofona za konferencijske pozive koji ujedno izolira buku i tipkovnice za suradnju za jednostavno upravljanje pozivima jednim dodirom na tipku.

HP ProBook 645 G4 

Osim novog modernog dizajna, HP ProBook 645 s AMD-ovim procesorom Ryzen PRO pruža napredne performanse, sigurnost i funkcionalnost za poslovne korisnike i fleksibilne opcije konfiguracije. Precizno osmišljen dizajn podržava više opcija spajanja, a izrađen je kako bi prošao ispitivanja izdržljivosti prema standardu MIL-STD 810G. Zaštitite računalo od sve većih sigurnosnih prijetnji uz pomoć značajki samooporavka, hardverske podrške i funkcionalnih sigurnosnih rješenja.

 

Cijene i dostupnost

  • Serija računala HP EliteBook 705 bit će dostupna u Republici Hrvatskoj sredinom lipnja po cijeni već od 6999 HRK s PDV-om.
  • HP ProBook 645 G4 bit će dostupan u Republici Hrvatskoj sredinom lipnja po cijeni već od 6699 HRK s PDV-om.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

TikTok počinje deliti zaradu od reklama

Popularna aplikacija za zabavu TikTok osmislila je novi način zarade za autore video sadržaja. Kompanija …