27 listopada, 2020 6:37 pm

HP predstavlja najmanji laserski pisač u svom razredu

HP LaserJet Pro serije M15 i M28

HP Inc. predstavila je nove pisače HP LaserJet Pro serije M15 i M28, najmanje laserske pisače u svom razredu1 koji vlasnicima malih i mikrotvrtki pružaju iznimno brz i učinkovit ispis, a ne zauzimaju puno prostora. Saznajte više na adresi  hp.com/go/smallestlaser.

Nastupile su promjene poslovnih modela koje za sobom povlače potpuno nova zanimanja. Prema podacima Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) male tvrtke čine 99% privatnog sektora u Ujedinjenom Kraljevstvu, a u SAD-u ima više od 57,9 milijuna zaposlenih u malim tvrtkama. Podaci Svjetskog ekonomskog foruma isto tako pokazuju da male i mikrotvrtke te samozaposleni poduzetnici čine 94,2% svih tvrtki u Kini.

 

Čak 30% manji od prethodne generacije, HP-ovi pisači LaserJet Pro M15 i M28 visoki su kao standardna HB olovka ili pametni telefon prosječne veličine. Ovi se pisači odlikuju elegantnim kompaktnim dizajnom, a stanu gotovo bilo gdje.

Iako malih dimenzija, novi pisači LaserJet Pro postižu brzinu ispisa do 18/19 stranica u minuti, što korisnicima omogućuje brzo dovršavanje projekata s kratkim rokovima.

HP-ovi pisači LaserJet Pro M15 i M28 mobilnim profesionalcima omogućuju jednostavan ispis poslovnih dokumenata i skeniranje u pokretu putem pametnog telefona ili tableta Aplikacija HP Smart služi za upravljanje pisačem putem pametnog telefona, omogućuje jednostavno postavljanje, brzo skeniranje u oblak, a sada je naručivanje potrošnog materijala još jednostavnije, kao i ispis bez obzira na to gdje se nalazite3. Osim aplikacije HP Smart, novi laserski uređaji podržavaju i značajke Apple AirPrint™; Google Cloud Print, Wi-Fi Direct i uređaje s certifikatom Mopria.

HP-ov najmanji laserski pisač u svom razredu ujedno je i najpovoljniji HP-ov pisač koji mikrotvrtkama donosi uštedu te pruža kvalitetu i pouzdanost koja se očekuje od vodeće tvrtke u industriji.

Pisači su jednostavni za upotrebu, a odlikuju se jednostavnim dizajnom i HP-ovom tehnologijom HP Auto-on/Auto-off za uštedu energije. Osim toga, zahvaljujući unaprijed umetnutim ispisnim ulošcima korisnici mogu odmah početi ispisivati dokumente profesionalne kvalitete.

Cijene i dostupnost

HP-ovi novi pisači LaserJet Pro serije M15 i M28 bit će dostupni na tržištu RH u drugoj polovici svibnja.

Cijene:

  • HP Laser Jet Pro M15A – 549 KN
  • HP Laser Jet Pro M15W – 659 KN
  • HP Laser Jet Pro MFP M28A – 879 KN
  • HP Laser Jet Pro MFP M28W – 999 KN

Marina Barić

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Yahoo Group gasi se 15. decembra 2020.

Yahoo Groups ugasiće se 15. decembra 2020. godine. Tada Verizon planira da zauvek isključi web …