5 prosinca, 2021 6:34 pm

HP i Microsoft udružuju snage ka povezivanju Windows 10 Mobile platforme

Autor: Nino Krstačić

bb3

Poznata nam je svima priča i radnja vezana uz Windows 10 Mobile. Odnosno uz mobilnu platformu koja se vezuje uz Windows 10 operativni sustav dobro nam poznatog Microsofta. Gledajući ka tome danas donosimo jednu novinu koja će svakako uzburkati dobre nam dugove iz ovog Američkog softverskog diva. Naime Microsoft i HP prema navodima koji su se pojavili udružuju snage te započinju rad na zajedničkom pametnom telefonu čiji će glavni naglasak te suština biti upravo Windows 10 Mobile. Premda se za sada ne znaju mnogi detalji znade se kako će nadolazeći pametni telefon imati veliki udio elemenata dobro nam znane Lumie ali na mnogo značajniji i upečatljiviji način za same korisnike.

hh

Nisu poznate značajke niti specifikacije pripadajućeg pametnog telefona no ne sumnjamo kako će biti kvalitetan poznajući svakako HP kao i Microsoft. Navodi za sada govore kako će nadolazeći pametni telefon kao plod zajedničke suradnje biti predstavljen u veljači iduće godine.


Vezani članci:

Tajland (ne) želi više Uber

Svjetski dan televizije – “Digitalno doba 2” od 21. do 23. studenog u Muzeju suvremene umjetnosti

Eurosport konačno na Hratskom od 19. studenog

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

FBI na meti hakera

Grupa hakera koja je u oktobru provalila u mejl nalog šefa CIA Džona Brenana, izbegla …