19 svibnja, 2022 4:35 pm

HP i Intel za Overwatch League™

HP Inc. i Intel zajedno s tvrtkom Blizzard Entertainment udružile su snage u velikim sponzorskim ugovorima za Overwatch League koji predstavljaju dugoročno ulaganje u vrhunsku profesionalnu ligu. U okviru tih višegodišnjih ugovora Intel će sponzorirati buduća Overwatch® natjecanja, kao i Overwatch League timove.

Igrači koji sudjeluju u tim natjecanjima bit će opremljeni vrhunskim hardverom za gaming tvrtki HP i Intel. Na Overwatch League turnirima koristit će se isključivo HP-ova računala i zasloni za gaming, točnije OMEN by HP i računala s Intel® Core™ i7 procesorima.

Ovaj osvježen i još sposobniji porfelj računala za gamere, HP Inc. predstavlja velikoj gaming zajednici ovih dana u Zagrebu u sklopu Reboot Infogamera 2017., gdje se na štandu od 300 metara četvornih održava turnir na kojem se mogu osvojiti brojne nagrade, a glavna nagrada je OMEN by HP prijenosno računalo. Priliku za natjecanje imaju svi koji do 26. studenog posjete HP-ov štand na Reboot Infogameru na Zagrebačkom velesajmu. Riječ je o jednom od najvećih gaming sajmova i festivala u Europi koji se održava šesti put i koji okuplja više od 70 000 posjetitelja iz cijele Europe i na kojem se održava niz velikih internacionalnih eSports turnira.

Overwatch League predstavlja jedinstvenu priliku za sponzore sa svojim predstavnicima u različitim gradovima, što omogućuje interakciju i bolju povezanost s obožavateljima diljem svijeta. E-sports turnire već prati više od 280 milijuna ljudi[1] diljem svijeta. To je zajednica koja obuhvaća najzahtjevnije i najtraženije demografske skupine, uključujući dva do tri puta veći udio publike milenijske generacije od bilo koja od četiri najpopularnija sporta u SAD-u.[2] Overwatch League temelji se na Overwatchu, velikoj uspješnici tvrtke Blizzard Entertainment koja je ubrzo nakon svog izdanja prošle godine postala igra s najvećim rastom popularnosti te je nedavno dosegle 35 milijuna igrača.

Prva sezona Overwatch League natjecanja počinje 10. siječnja 2018. i traje do lipnja, a doigravanje i finale zakazani su za srpanj. Predsezonsko natjecanje počinje 6. prosinca s nizom prijateljskih natjecanja u kojima će se predstaviti prvih 12 timova. Svi mečevi u predsezoni i regularnoj sezoni za 2018. održavaju se na stadionu Blizzard Arena Los Angeles, najmodernijem centru za igranje uživo u Burbanku u Kaliforniji, koji je posebno projektiran za Blizzard Entertainment e-sports događaje. Informacije o prodaji ulaznica za Overwatch League bit će dostupne u sljedećim tjednima.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Mreža Donalda Trampa doživela fijasko

Truth Social platforma najavljivana kao veliki povratak Donalda Trampa na društvene mreže,pokazala se kao veliki …