28 svibnja, 2022 12:21 pm

HP Inc. predstavlja nova modernog dizajna prijenosna računala Pavilion

Tvrtka HP Inc. predstavila je novu liniju prijenosnih računala Pavilion koja se ističe profinjenim dizajnom i značajkama koje nadahnjuju studente i buduće inovatore. Nova konvertibilna i prijenosna računala Pavilion imaju cijeli niz značajki i performansi koje su do sada bile rezervirane za naprednije proizvode, uključujući i vrhunske materijale kao što je 3D metal kojim se uklanjaju svi vidljivi spojevi, USB-C priključak za više opcija povezivanja i podršku za digitalnu olovku koja omogućuje pokretanje usluge Windows Ink na računalima Pavilion x360.

Novi Pavilion x360 pruža korisnicima ono što trebaju – mobilnost i prilagodljivost konvertibilnog računala. Osim što se transformira u četiri modela, Pavilion x360 obuhvaća i vrhunske materijale kao što je 3D metal kojim se uklanjaju svi vidljivi spojevi, USB-C priključak za bolje povezivanje i podršku za digitalnu olovku koja omogućuje pokretanje usluge Windows Ink. Windows Ink korisnicima omogućuje nove načine interakcije sa sadržajem i brzo prenošenje ideja u djela – izradu popisa, bilješki i crtanje na samom zaslonu. Računala Pavilion x360 2017 imaju opcije zaslona od 14 ili 15,6 inča s tehnologijom HD ili Full HD IPS.

Najnovija prijenosna računala Pavilion uključuju sjajan novi dizajn nadahnut HP-ovom linijom vrhunskih proizvoda Spectre i ENVY. Uvodeći kvalitetan nov dizajn u portfelj računala Pavilion HP korisnicima Pavilion uređaja može ponuditi mogućnost nadogradnje i bolje performanse. Upotreba 3D metala – metalne ploče koja u cijelosti pokriva bočne i stražnju stranu računala te tako uklanja vidljive spojeve – na prijenosnim računalima Pavilion 2017 pridonosi izdržljivosti, a kombinacija nijansi, premaza i tekstura daje računalima profinjeniji izgled. Dodani zglob za podizanje, koji je do sada bio odlika samo ENVY proizvoda, omogućuje udobnost prilikom tipkanja, ali i bolji protok zraka u ventilatorima na dnu. Uz dizajn koji je osmišljen za učinkovitost, kombinaciju udobnosti za krajnje korisnike i protoka zraka za bolje performanse, Pavilion je idealan izbor za korisnike koji sami stvaraju videozapise i uređuju fotografije te ih dijele na društvenim medijima. Nova prijenosna računala Pavilion imaju opcije zaslona od 14, 15,6 ili 17 inča s HD ili Full HD IPS prikazom2 s opcijom dodavanja tehnologije dodirnog zaslona.

HP-ovi prijenosni uređaji Pavilion x360 i Pavilion pružaju niz opcija konfiguriranja koje zadovoljavaju potrebe korisnika koji traže pouzdanost pri povezivanju, za posao ili za zabavu. Osim što ima dobre performanse, Pavilion vjerno odražava način interakcije korisnika sa svojim uređajima.

Značajke računala HP Pavilion:

 • Vijek trajanja baterije do 12 sati[i] i HP-ova značajka Fast Charge (90 % u 90 minuta) na odabranim modelima
 • Opcije procesora: najnoviji Intel® Core™ i3 – i7 procesori 7. generacije, Intel® Pentium® procesori ili AMD procesori 7. generacije
 • Opcije pohrane: Dva diska do 256 GB SSD+1 TB HDD ili 128 GB SSD+ 2 TB HDD, ili jedna disk do 512 GB SSD ili do 2 TB HDD na odabranim modelima
 • Izbor odvojenih grafičkih kartica AMD® Radeon i Nvidia GeForce
 • Napredna opcija bežične mreže Intel 2x2ac
 • Kamera HP Wide Vision HD ili, kao dodatna opcija, kamera FHD IR koja podržava Windows Hello
 • Izvanredni audiosustav s dva zvučnika, HP Audio Boost i podešavanje sustava kod stručnjaka tvrtke B&O Play
 • Prijenosna računala Pavilion nude jedinstvene opcije boja koje odgovaraju najrazličitijim osobnostima: Opulent Blue, Silk Gold, Orchid Pink, Mineral Silver, Natural Silver, Shimmer Mint i Empress Red.

Cijene i dostupnost računala Pavilion[ii]

 • HP Pavilion x360 14 dostupan je u Republici Hrvatskoj krajem lipnja već od 3499 kuna s PDV-om.
 • HP Pavilion x360 15 dostupan je u Republici Hrvatskoj krajem lipnja već od 3599 kuna s PDV-om.
 • Prijenosno računalo HP Pavilion 14 dostupno je u Republici Hrvatskoj krajem lipnja već od 3899 kuna s PDV-om.
 • Prijenosno računalo HP Pavilion 15 s Intel Core procesorom 7. generacije dostupno je u Republici Hrvatskoj krajem lipnja već od 3999 kuna s PDV-om.
 • Prijenosno računalo HP Pavilion 15 s AMD procesorom dostupno je u Republici Hrvatskoj krajem lipnja već od 3199 kuna s PDV-om.

[i] Vijek trajanja baterije za Windows 10 MobileMark 14 ovisi o različitim čimbenicima, uključujući model proizvoda, konfiguraciju, učitane aplikacije, značajke, upotrebu, funkcije bežične mreže i postavke upravljanja potrošnjom energije.  Maksimalan kapacitet baterije prirodno se smanjuje vremenom i upotrebom. Dodatne pojedinosti potražite na web-mjestu https://bapco.com/products/mobilemark-2014/.

[ii] Procjena maloprodajnih cijena. Stvarne cijene mogu se razlikovati.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Ilon Mask kupio kompaniju Twitter

Kompanija Twitter biće prodata milijarderu Ilonu Masku za  44 milijarde dolara prenosi CNN. Bord direktora Twitter-a …