28 studenoga, 2020 9:36 am

Tele2 ostvaruje najbolji rezultat u kategoriji kvalitete podatkovnih usluga!

Tele2 najbolji u kategoriji kvalitete podatkovnih usluga

Veliko istraživanje kvalitete mobilnih mreža kompanije P3 Communications potvrdilo

Rezultati istraživanja kompanije P3 Communications, koji ukazuju da Tele2 ostvaruje vrlo visoki ukupni rezultat te najbolji rezultat u kategoriji kvalitete podatkovnih usluga, potvrda su golemog napretka u kvaliteti Tele2 mreže. To je ujedno i rezultat projekta koji je Tele2 započeo početkom prošle godine investirajući do sada više od 300 milijuna kuna u modernizaciju mreže i povećavanje područja pokrivenosti. Na taj način je kvaliteta Tele2 mreže dovedena na zavidnu razinu, na radost svih korisnika u Hrvatskoj, jer kriterij mreže više nije nešto o čemu trebaju brinuti prilikom odabira operatera.

Kada je riječ o kategoriji podatkovnih usluga, prema istraživanju tvrtke P3 Communications, Tele2 prednjači u odnosu na ostala dva operatera na tržištu. Znajući da posjeduju najvišu razinu kvalitete podatkovne mreže Tele2 je, sukladno tome, nedavno lansirao novi proizvod naziva „Pokućni internet”. Riječ je o modernom „plug and play“ proizvodu s brzim pristupom internetu, a koji se temelji na infrastrukturi najnovije generacije koji zamjenjuje klasični i spori internet pristup preko fiksne linije.

Prema riječima Predsjednika Uprave Tele2 Viktora Pavlinića, put do ovako dobrih rezultata nije bio lak.

“Proteklih nešto više od godinu dana obilježile su intenzivne investicije u našu mrežu, a sve kako bismo korisniku pružili mrežu budućnosti. Izrazito sam ponosan na zaposlenike, kolege u Tele2 jer je ovo samo još jedna potvrda da se ogroman trud i angažman koji su uložili isplatio. Uspjeli smo ono što rijetko tko može – u iznimno kratkom periodu od svega godinu dana  izgraditi mrežu koja se svrstava u sam vrh tržišta. Najveći broj bodova u kategoriji podatkovnih usluga čini nas sigurnima da smo spremni za period koji je pred nama, jer značaj koji pristup internetu s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme ima za svakog korisnika svakim danom sve više raste“, rekao je predsjednik Uprave Tele2 Viktor Pavlinić.

Kompanija P3 Communications vodeća je europska kompanija koja provodi nezavisna istraživanja kvalitete mreža, a njihovi testovi priznati su u telekomunikacijskoj industriji kao nepristrani i reprezentativni. Sami za sebe kažu da „pomažu korisnicima donijeti bolje odluke“ zato što objektivno uspoređuju performanse različitih aspekata mobilnih mreža različitih operatera.

 

 

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Gasi se mobilna platforma Quibi

Video striming servis Quibi se gasi samo šest meseci nakon što je lansiran, iako je …